НОВИНИ / ЕРА И МЕДИИТЕ

Share
12.09.2018   Страхотни награди за феновете на Агата Кристи от "ЕРА"

Участвайте в играта във Facebook страницата на издателство "ЕРА" и можете да спечелите книга по личен избор от поредицата на Агата Кристи + специална чаша с образа на Еркюл Поаро!

05.09.2018   Месец на Агата Кристи с издателство "ЕРА"

През септември заплетени загадки витаят мистериозно във въздуха, любими герои оживяват от страниците на книгите, а тайнствени улики изскачат неподозирано от всеки ъгъл около нас... Защото на 15 септември отбелязваме 128 години от рождението на единствената, неповторима и вечно интригуваща Агата Кристи! 

Обявяваме Месец на Първата дама на криминалния жанр, през който ви очакват:

"Паяжината и други истории" – № 80 от поредицата✔️

"Котка сред гълъбите" и "Празникът на Вси светии" с нови корици✔️

"Мистерията с трите четвърти" на изключително талантливата Софи Хана, лично избрана от наследниците на Агата Кристи да вдъхне нов живот на Еркюл Поаро✔️

Както и, разбира се, всички книги от поредицата✔️

И още нещо... Поаро кани всички почитатели на своята легендарна създателка всеки ден от 11 до 16 септември 2018 г. в Шатра 19 на Алеята на книгата в София.

29.08.2018   Алея на книгата в София с издателство "ЕРА"

Издателство "ЕРА" има удоволствието да ви покани на тазгодишното издание на Алея на книгата в София, което ще се състои от 11 до 16 септември на бул. "Витоша" в пешеходната зона между бул. "Патриарх Евтимий" и ул. "Узунджовска".

Очакваме ви в Шатра 19 всеки ден от 10:00 до 20:00 ч. в компанията на безброй страхотни литературни изкушения, сред които най-новите книги на издателство "ЕРА", интригуващи заглавия от всички жанрове, вечни произведения от световната класика и още много специални предложения на промоционални цени!

Алея на книгата в София с "ЕРА" във Facebook>>

Пoръчай книги

Издателство ЕРА е носител на отличията 'Златна книга' и 'Златен печат'

По-близо до издателство ЕРА


Нека станем приятели във
Нека станем приятели във Facebook
Mодерна европейска проза