НОВИНИ / ЕРА И МЕДИИТЕ

23.11.2017   Страхотна изненада за читателите на ЕРА


Имаме страхотна изненада за читателите на издателство ЕРА!

Само на 24, 25 и 26 ноември ще имате възможност да поръчате над 100 заглавия от сайта на издателството с 50% отстъпка.

Промоцията стартира от 00:00 часа на 24.11.2017 г. и ще приключи на 26.11.2017 г. в 24:00 часа.

Вижте промоционалните заглавия [ТУК].

03.11.2017   Издателство ЕРА с отличие от конкурса "Сърце и слово срещу наркотиците"

 

Издателство ЕРА получи награда от конкурса „Сърце и слово срещу наркотиците", създаден в памет на ирландската журналистка Вероника Герин. Церемонията се състоя в четвъртък в зала „22 септември” в Благоевград. Наградите връчиха ирландския посланик Майкъл Форбс и зам.-кметът по култура и хуманитарни дейности на община Благоевград Христина Шопова.

Отличието на ЕРА е присъдено за издадените книги на известния италиански магистрат Алфонсо Сабела, за популяризиране на борбата срещу наркотиците и изграждане на достойни модели за подражание сред младото поколение.Плакет и грамота получиха също така и авторът на издателство ЕРА - Алфонсо Сабела, както и Таня Кольовска – преводач на книгите „Ловец на мафиоти“ и „Заразената столица“.

Конкурсът „Сърце и слово срещу наркотиците” стартира за първи път през 2007 г. с подкрепата на община Благоевград и посолството на Ирландия в България. Чрез него се почита паметта на всички журналисти, които са загинали, защитавайки обществено значими каузи.


13.10.2017   Eкипът на ЕРА се срещнa с Никълъс Спаркс

Никълъс Спаркс заедно с Цветелина Дечева  - собственик на Издателство ЕРА (отдясно) и с Радослава Георгиева - помощник-редактор в издателството (отляво)

 

Световноизвестният писател Никълъс Спаркс се срещна с издателите си от цял свят по време на Франкфуртския панаир на книгата.

Пред издателство ЕРА той сподели информация за новата си книга, която ще довърши до месец. Авторът разкри, че един от главните герои в нея няма да е американец. Със своя неповторим стил, Спаркс отново ще предложи на читателите си трогателна, емоционална и незабравима история. Книгата ще бъде публикувана следващата година.

Бестселъровият писател посещава Франкфурт за първи път. Там започна европейското му турне, което включва седем държави. Спаркс обеща пред екипа на ЕРА да помисли за гостуване в България в най-скоро време.

 

Открийте повече информация за книгите на Никълъс Спаркс ТУК.


Пoръчай книги

Издателство ЕРА е носител на отличията 'Златна книга' и 'Златен печат'

По-близо до издателство ЕРА


Нека станем приятели във
Нека станем приятели във Facebook
Mодерна европейска проза