Доставка и плащане на поръчани книги от сайта на ЕРА

Скъпи приятели,
За ваше улеснение тук ще намерите информация за начините на доставка и плащане в нашия сайт !


НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ :

 • 20% ОТСТЪПКА от коричната цена на всяка книга
 • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА при поръчка на книги на стойност над 35 лв. (като крайна сума с отстъпката)

Пример:
Ако поръчате книги на стойност 35 лв., сумата с отстъпката е 28 лв. В този случай разходите за доставка са за ваша сметка.
А ако книгите са на стойност 45 лв., сумата с отстъпката е 36 лв. В този случай ние поемаме транспортните разходи.


ЗА ПОРЪЧКИ ОТ СОФИЯ

Има два начина за доставка – с куриер или по пощата.

 • ЦЕНАТА ЗА КУРИЕР е 2 лева. Стойността на поръчката се заплаща на куриера, чрез ePay или чрез банков превод.
 • ПО ПОЩАТА книгите се изпращат с наложен платеж. Цената на доставката е 3 лв. В този случай получавате известие, с което ще можете да вземете колета от пощенската станция.
  Стойността може да се заплати и чрез ePay или банков превод. В този случай цената на доставката се определя от теглото на поръчаните книги.


Срок на доставка:

 • С КУРИЕР поръчките се доставят на посочения адрес през работно време между 09.00 ч. и 18.00 ч. в рамките на 2 работни дни.
 • ПО ПОЩАТА книгите пристигат в рамките на 3 работни дни.


ЗА ПОРЪЧКИ ОТ СТРАНАТА

Книгите изпращаме с наложен платеж по пощата или с куриер. Цената за доставка е 4 лв. Вие получавате известие, с което можете да вземете колета от пощенската станция.
Стойността може да се заплати и чрез ePay или банков превод. В този случай цената на доставката се определя от теглото на поръчаните книги.


Срок на доставка:

Книгите ще пристигнат в рамките на 3 работни дни, като срокът за изпълнение започва с подаването на поръчката ви в сайта.ЗА ПОРЪЧКИ ОТ ЧУЖБИНА

Ако живеете в чужбина, имате възможност да поръчате книги, които да ви бъдат доставени на място. Книгите изпращаме по пощата, като разходите за доставка са за сметка на получателя и се определят в зависимост от теглото на колета.


Начини на плащане:

 • Чрез системата за електронно плащане ePay.


Срок на доставка:

Книгите ще пристигнат в рамките на 10 работни дни, като срокът за изпълнение започва веднага щом получим плащането.ЗАПЛАЩАНЕ ЧРЕЗ СИСТЕМАТА ePay

Заплащане чрез ePay към издателство ЕРА Вече имате възможност да платите и чрез системата на еPау.bg (начин за електронно разплащане чрез дебитни и кредитни карти от системата БОРИКА).


Как да използвате ePay.bg ?

 • Регистрирайте се в www.epay.bg, меню „регистрация на нов потребител”.
 • Ще получите Клиентски идентификационен номер (КИН), който се въвежда в съответното поле тук.
 • Необходимо е и да имате дебитна или кредитна карта от банка, включена в системата на ePay.bg. Картата предварително трябва да бъде активирана чрез банкомат от менюто му „Други услуги/Плащане чрез Интернет”.
 • Действителното плащане се извършва чрез сайта на ePay (www.epay.bg), към който ще бъдете прехвърлени автоматично след въвеждане на всички нужни данни.

Внимание! Ние няма да ви питаме за номера на дебитната или кредитната ви карта. Въвеждайте паролата си за достъп до ePay само ако вашият браузър показва индикация, че сте свързани с www.epay.bg посредством сигурна (secure) връзка (икона със заключен катинар в долната част на екрана).

Пoръчай книги

Издателство ЕРА е носител на отличията 'Златна книга' и 'Златен печат'

По-близо до издателство ЕРА


Нека станем приятели във
Нека станем приятели във Facebook
Mодерна европейска проза