Божествени и прокълнати (кн.1) - Бри Диспейн (Изчерпан тираж)

Бр. страници: 304
Корици: Меки
Корична цена: 12.00 лв.
Цена в сайта: 5.00 лв. (-58%)
Божествени и прокълнати (кн.1) (Изчерпан тираж)
Оригинално заглавие на серията - THE DARK DIVINE
 
Ако трябва да избираш, кое би жертвал – любовта или себе си…

„Божествени и прокълнати” е първа книга от едноименната поредица за Грейс Дивайн и Даниъл Калби. Авторката Бри Диспейн съчетава познати митове и легенди с живота на съвременните тийнейджъри, за да ги поднесе в привлекателната опаковка на романтична паранормална история.

Кръв изпълва устата ми. Огън прогаря вените ми. Заглушавам напиращия вик. Сребърният нож се изплъзва от ръцете ми. Изборът е само мой.
Аз съм живот или смърт. Аз съм спасение или разрушение. Ангел или демон.
Аз съм благодат.
Забивам ножа.
Това е моята жертва –
аз съм звярът…

Нещо ужасно се случи в нощта, когато Даниъл Калби изчезна. Нощта, когато Грейс Дивайн откри брат си Джуд, немощен и окървавен. Но тя дори не подозираше каква злокобна тайна бе обгърнала мрака наоколо…

Три години по-късно Даниъл неочаквано се завръща. Всички в гимназията говорят за загадъчния непознат. Ала появата му събужда и болезнения спомен, умело прикриван досега…

Въпреки обещанието да стои настрана от Даниъл, Грейс е привлечена от странния блясък в очите му, дълбоки и жадни. Разгневен от близостта им, Джуд се поддава на яростта. И отново се изправя срещу злото, белязало онази прокълната нощ.

Мрачната тайна застрашава живота на всички. За да спаси хората, които обича, Грейс трябва да направи избор. Но кое би жертвала – любовта или себе си?

Коментари за книгата

1. Диляна

публикувано на: 2018-02-25 18:20:16Как така не влиза в издателските ви планове?Поредицата е супер интересна и много хора желаят да прочетат последната книга! Ще се радвам ако промените решението си! Поздрави!


2. ЕРА

публикувано на: 2018-01-08 13:21:00Привет! Публикуването на третата книги от поредицата „Божествени и прокълнати” не влиза в издателските ни планове. Поздрави, ЕРА.


3. milena

публикувано на: 2018-01-06 15:39:31ще имали 3-та книга изобщо????


Споделете вашето мнение за книгата:

Име*:
E-mail адрес:
Коментар*:
Въпрос за защита: Колко дни има в две седмици?*:
Въведете цифрите : Изпрати Изчисти

Още заглавия от Бри Диспейн, издадени от ЕРА :

Изгубеният светец (кн.2) - Бри Диспейн (Изчерпан тираж)
Втора книга от „Божествени и прокълнати”. Разрушено семейство. Застрашена любов. Завърнал се враг. Продължението, което искаш да прочетеш на всяка цена!
Цена: 12.00 5.00 лв. (-58%)
 

Пoръчай книги

Издателство ЕРА е носител на отличията 'Златна книга' и 'Златен печат'

По-близо до издателство ЕРА


Нека станем приятели във
Нека станем приятели във Facebook
Mодерна европейска проза