Ревенант, втора книга: Саможертвата - Ейми Плъм (Изчерпан тираж)

Бр. страници: 272
Корици: Меки
Корична цена: 10.90 лв.
Цена в сайта: 8.72 лв. (-20%)
Ревенант, втора книга: Саможертвата (Изчерпан тираж)

Срещата с Венсан е променила завинаги обикновения живот на Кейт. Защото той е ревенант. Неговата съдба е да жертва себе си отново и отново, за да спасява невинни хора от смъртта. 

По улиците на най-романтичния град в света – Париж, Кейт и Венсан са изправени пред неочаквани предизвикателства. 

Венсан е готов за пореден път да принесе себе си в жертва, но този път последствията могат да бъдат фатални. Това принуждава Кейт да се впусне в опасния свят на ревенантите сама, за да открие как да му помогне. И без да съзнава, тя поставя живота на близките си в опасност. 

Кейт издирва пазителите на древната тайна, която ще направи възможна любовта й с Венсан. И би могла да помогне на ревенантите да заличат завинаги своите смъртни врагове – нума. 

Но докато двамата влюбени търсят ключа към тайната, нова заплаха, много по-опасна от нума, надвисва над тях. Кейт се озовава в средата на древна и жестока война, но не като свидетел, а като цел...

Коментари за книгата

1. Ели

публикувано на: 2016-09-15 10:54:15Защо започвате нещо, което не възнамерявате да довършите до край? След, като ви е трудно да стигнете до края на една поредица, просто издавайте самостоятелни книги.


2. ЕРА

публикувано на: 2016-07-20 15:37:59Здравейте. Към този момент издателство ЕРА няма планове да издава други книги от Ейми Плъм. Следете сайта ни за повече информация относно предстоящите заглавия. Поздрави от екипа на ЕРА.


3. Ива

публикувано на: 2016-07-06 06:05:26Здравейте, бихте ли дали информация дали смятате да издавате третата книга? Благодаря предварително!!


4. Люба

публикувано на: 2015-12-06 06:51:27Книгата свършва с отворен финал, затова е безмислено да си купувате двете книги, преди Ера да са изяснили дали ще продължат с издаването на поредицата! Надявам се да го направите, Ера!


5. mery

публикувано на: 2015-10-04 22:09:54Здравейте, наистина поредицата е добра. Надявам се скоро да пуснете и другите 3 книги.


6. Радост

публикувано на: 2015-07-12 19:01:55Привет, кога ще излезе продължението на тази поредица? Супер е.


Споделете вашето мнение за книгата:

Име*:
E-mail адрес:
Коментар*:
Въпрос за защита: Колко дни има в две седмици?*:
Въведете цифрите : Изпрати Изчисти

Още заглавия от Ейми Плъм, издадени от ЕРА :

Ревенант, първа книга: Обречени на безсмъртие - Ейми Плъм (Изчерпан тираж)
Единственият начин да оцелееш в свят на болка е да се отдадеш на любовта
Цена: 9.90 7.92 лв. (-20%)
 

Пoръчай книги

Издателство ЕРА е носител на отличията 'Златна книга' и 'Златен печат'

По-близо до издателство ЕРА


Нека станем приятели във
Нека станем приятели във Facebook
Mодерна европейска проза