Ревенант, втора книга: Саможертвата - Ейми Плъм

Бр. страници: 272
Корици: Меки
Корична цена: 10.90 лв.
Цена в сайта: 8.72 лв. (-20%)
Ревенант, втора книга: Саможертвата

Срещата с Венсан е променила завинаги обикновения живот на Кейт. Защото той е ревенант. Неговата съдба е да жертва себе си отново и отново, за да спасява невинни хора от смъртта. 

По улиците на най-романтичния град в света – Париж, Кейт и Венсан са изправени пред неочаквани предизвикателства. 

Венсан е готов за пореден път да принесе себе си в жертва, но този път последствията могат да бъдат фатални. Това принуждава Кейт да се впусне в опасния свят на ревенантите сама, за да открие как да му помогне. И без да съзнава, тя поставя живота на близките си в опасност. 

Кейт издирва пазителите на древната тайна, която ще направи възможна любовта й с Венсан. И би могла да помогне на ревенантите да заличат завинаги своите смъртни врагове – нума. 

Но докато двамата влюбени търсят ключа към тайната, нова заплаха, много по-опасна от нума, надвисва над тях. Кейт се озовава в средата на древна и жестока война, но не като свидетел, а като цел...

20 % ОТСТЪПКА при поръчка от сайта
- безплатна доставка при поръчка на книги на стойност над 35 лв.

Коментари за книгата

1. Клавдия

публикувано на: 2014-09-19 23:32:36Много съм разочарована!Страхотна книга!За първи път виждам толкова гневни коментари от читатели...и издателството да не направи нищо...Странното е,че аргумента им е,че искат да са конкурентноспособни.В момента книгата е една от бестселърите на запад.Явно издателството е много ненадеждно,а редакторите не стават за нишо!Не бих си купила повече книга от тях, явно, че не са назначени хора,които да си разбират от работата там!!!


2. Зорница Трифонова

публикувано на: 2014-07-01 11:03:46Явно Вашето издателство е поредното, което зарибява с интересни книги и след това ги спира и започва да преиздава криминалета, които са публикувани по сто пъти. Много съм възмутена.


3. Цвети

публикувано на: 2013-12-01 20:59:30Поне ни кажете дали Венсан умира или го намират и какво става с Венсан и Кейт


4. Десислава

публикувано на: 2013-11-23 12:41:58Има много почитатели на тази книга и вие като не продължите поредицата че загубите много клиенти.Аз лично повече няма да си купувам защото вие ни измамихте пуснахте книгата без да направите продължението.Защо изобщо пускате такива хубави книги тая е една от великолепните ви книги но като не продължите няма да си спечелите клиенти а ще загубите и то много.Пуснете продължението тази книга е великолепна и аз лични преживях всичко с героите и много съм запалена по тая книга и от все сърце се моля да продължите поредицата. :)


5. Мариела

публикувано на: 2013-11-08 18:41:40И аз съм на мнение,че изобщо не е трябвало да пускате поредицата след като няма да я довършите.Така само можете да разочаровате клиентите си и да намалите популярността си.Много ме разочаровахте,но все още се надявам, че ще промените решението си и ще издадете и останалите книги.


6. Анита

публикувано на: 2013-11-05 21:16:39Да, може би думата "измамени" не беше точна, по скоро подлъгани е по правилно да се каже. Незнам дали правя безпочвени обвинения, но книгата в крайна сметка я няма и така както разбирам на този етап няма и да я има (а колко ще продължи той само времето ще покаже) Нормално е човек да си помисли, че когато се пуска в издание една поредица тя ще се издаде докрай, особено когато книгите са свързани. Според мен това не е нужно да се обявява, то се разбира само по себе си. Разбирам обема на работата ви, усилията и всички съпровождащи проблеми, но в крайна сметка разберете и нас портебителите.


7. ЕРА

публикувано на: 2013-11-05 17:01:21Здравейте, до известна степен разбираме разочарованието ви, но не бихме приели обвиненията, че сме измамили някого. Всяко издание, което подготвяме, е плод на усилия на много хора. Надяваме се, че можете да оцените това. Първите две книги от поредицата заслужават, както цената си, така и добрите си отзиви. Не сме измамили читателите, защото никъде не сме обявявали, че ще издадем всички книги от поредицата. За някои читатели вероятно това е логично, но издателствата се издържат с продажби. За да бъдат конкурентноспособни, трябва да взимат и тежки решения. Не вярваме, че някой от другите ни колеги целенасочено се стреми да мами читателите си, напротив, целта е да удовлетвори вкусовете им. Молбата ни е да не правите прибързани заключения и да не отправяте безпочвени обвинения. Няма да засягаме темата за свалянето на книги от интернет, тук вече става въпрос за морал и ценности. Поздрави от екипа на ЕРА!


8. Анита

публикувано на: 2013-11-05 16:44:06Много се извинявам, но как може да спрете издаването на третата книга (да не говорим, че има и четвърта) при условие че вече сте започнали поредицата и имате две издадени книги........? Как очаквате да се да се чувстват хората купили ги...? За пореден път измамени от издателства. Ето поради тази причина масово се свалят безплатни е-книги, защото не се знае в кой момент дадена поредица ще се спре и в крайна сметка се оказва, че сме си дали парите на вятъра. Безкрайно разочарована съм.


9. Ани

публикувано на: 2013-10-27 10:42:33Променихте ли си решението за издаване на книгата? Поредицата е прекрасна и мисля, че това ще е много хубав повод да ни зарадвате. Има много фенове на книгата, които с нетърпение чакат финала на тази прекрасна история. Надявам се да сте видели нещата и от нашата страна и да разберете, че от доста време я очаквахме и накрая останахме разочаровани.


10. Галя

публикувано на: 2013-10-13 21:31:10За пореден път се убеждавам, че поредица не трябва да се купува преди да е издадена изцяло. Жалко.


11. ЕРА

публикувано на: 2013-09-25 10:30:26Здравейте, След сериозно обмисляне на въпроса, решихме, че на този етап няма да издаваме книгата. Вярваме, че ще имаме други поводи да ви зарадваме.:) Поздрави от екипа на ЕРА:)


12. а

публикувано на: 2013-09-13 15:26:31Кога издателството ще пусне нашия пазар последната част от трилогията?


13. ГАля

публикувано на: 2013-09-06 08:05:36Наистина, кога да я очакваме? A новелката, дали ще се издава?


14. Стефи

публикувано на: 2013-08-16 17:36:05Кога да очакваме третата книга?


Споделете вашето мнение за книгата:

Име*:
E-mail адрес:
Коментар*:
Въпрос за защита: Колко дни има в две седмици?*:
Въведете цифрите : Изпрати Изчисти

Още заглавия от Ейми Плъм, издадени от ЕРА :

Ревенант, първа книга: Обречени на безсмъртие - Ейми Плъм
Единственият начин да оцелееш в свят на болка е да се отдадеш на любовта
Цена: 9.90 7.92 лв. (-20%)
 

Пoръчай книги

Издателство ЕРА е носител на отличията 'Златна книга' и 'Златен печат'

По-близо до издателство ЕРА


Нека станем приятели във
Нека станем приятели във Facebook