Брулени хълмове - Емили Бронте

Бр. страници: 376
Корици: Меки
Корична цена: 15.00 лв.
Цена в сайта: 12.00 лв. (-20%)
Брулени хълмове

Бурната история на една всепоглъщаща и демонична любов. Трагична и изумително красива

„Брулени хълмове” е страстна история за необузданата и демонична любов между Катрин Ърншоу и Хийтклиф, подхвърлено дете, отгледано от нейния баща. След смъртта на господин Ърншоу, Хийтклиф е тормозен и унижаван от брата на Катрин – Хиндли. Убеден, че любовта му към Катрин е несподелена, Хийтклиф напуска дома им. Години по-късно той се завръща като богат и изискан човек, прецизно подготвил своето жестоко отмъщение.

Първични и неконтролируеми, чувствата между Катрин и Хийтклиф помитат всичко по пътя си. Тяхната бурна, разрушителна страст ги води към собственото им унищожение.

Неподвластен на времето, шедьовърът на Емили Бронте е сред най-великите романи не само в английската, но и в световната литература.

20 % ОТСТЪПКА при поръчка от сайта
- безплатна доставка при поръчка на книги на стойност над 35 лв.

Коментари за книгата

1. Администратор

публикувано на: 2016-04-04 09:38:47Здравейте. Както сме отговорили в коментара преди Вашия, към момента нямаме намерение да преиздаваме "Брулени хълмове". Можете да следите сайта и фейсбук страницата ни за повече информация. Поздрави, екип ЕРА.


2. Крис

публикувано на: 2016-04-02 01:08:22Дали скоро ще се насладим? На сетивата наши как да угодим? Няма ли кой да отговори, в тоз миг да проговори... Ще излезе ли отново таз книга в продажба, или да прибегна аз към кражба. Но в грях душата моя, не ще да влиза... Нима е толкоз и непременно трудно, съзнанието искам да остане будно!


3. Крис

публикувано на: 2016-03-25 02:21:37Как бих желал и аз, да си набавя копие от таз книга. Но уви... По тез земи, това не е четиво за всеки. Тъга безгранична в мен напира, когато шедьовър тъй велик умира.


4. Администратор

публикувано на: 2016-02-04 10:58:07Здравейте! Към момента нямаме намерение да преиздаваме "Брулени хълмове". Следете сайта ни за повече информация. Поздрави!


5. Даниела

публикувано на: 2016-01-27 14:33:08Ще бъде ли преиздавана книгата?


Споделете вашето мнение за книгата:

Име*:
E-mail адрес:
Коментар*:
Въпрос за защита: Колко дни има в две седмици?*:
Въведете цифрите : Изпрати Изчисти

Пoръчай книги

Издателство ЕРА е носител на отличията 'Златна книга' и 'Златен печат'

По-близо до издателство ЕРА


Нека станем приятели във
Нека станем приятели във Facebook
Mодерна европейска проза