Заека богат - Джон Ъпдайк

Бр. страници: 464
Корици: Меки
Корична цена: 16.00 лв.
Цена в сайта: 12.80 лв. (-20%)
Заека богат

Блестящ роман, отличен с Пулицър

Светът отива към края си, но отнякъде непрекъснато се появяват нови хора, прекалено тъпи, за да го осъзнаят, които се държат, като че ли веселбата тъкмо започва.

Прекрачил прага на средната възраст, Хари Енгстръм-Заека вече е постигнал финансово благополучие. Докато светът е на прага на криза, той се справя изненадващо добре. Но материалните придобивки не могат да му донесат така мечтаното спокойствие. Той не желае да прави равносметка на успехите и провалите в живота си, но последствията сякаш започват да го преследват. Заека вече не може да избяга от грешките на миналото.

Отличен с множество награди, включително „Пулицър“, „Заека богат“ е третият роман от знаменитата поредица на Джон Ъпдайк. За нея самият автор казва, че е „хроника на съдбата на моя герой и нашата страна.”

20 % ОТСТЪПКА при поръчка от сайта
- безплатна доставка при поръчка на книги на стойност над 35 лв.

Коментари за книгата

1. Администратор

публикувано на: 2014-06-18 09:46:12Здравейте, Мо, Благодарим Ви за високата оценка и за ентусиазма. В рамките на тази календарна година не сме планирали издаването на следващия роман от поредицата на Джон Ъпдайк. За повече информация, следете сайта ни. Поздрави, Екипът на издателство "Ера"


2. Mo

публикувано на: 2014-06-17 18:05:52Един от любимите ми автори! Страхотен роман! Кога ще излезе последната книга? Нямама търпение!


Споделете вашето мнение за книгата:

Име*:
E-mail адрес:
Коментар*:
Въпрос за защита: Колко дни има в две седмици?*:
Въведете цифрите : Изпрати Изчисти

Още заглавия от Джон Ъпдайк, издадени от ЕРА :

Заека се завръща - Джон Ъпдайк
Джон Ъпдайк е носител на наградата „Пулицър”. За поредицата си с главен герой Заека самият той казва, че е „хроника на съдбата на моя герой и нашата страна.”
Цена: 15.00 12.00 лв. (-20%)
Заеко, бягай - Джон Ъпдайк (Изчерпан тираж)
„Заеко, бягай” е обявен за един от 100-те най-добри романи на всички времена, а неговият автор е носител на многобройни отличия, сред които и наградата „Пулицър”.
Цена: 14.00 11.20 лв. (-20%)

Пoръчай книги

Издателство ЕРА е носител на отличията 'Златна книга' и 'Златен печат'

По-близо до издателство ЕРА


Нека станем приятели във
Нека станем приятели във Facebook
Mодерна европейска проза