Когато съдбите се преплитат - Анжелик Барбера (Изчерпан тираж)

Бр. страници: 336
Корици: Меки
Корична цена: 14.00 лв.
Цена в сайта: 11.20 лв. (-20%)
Когато съдбите се преплитат (Изчерпан тираж)

Романът, който трогна Франция

Когато е на 5 години, Кайл губи майка си по жесток начин. Отгледан е от грижовната си по-голяма сестра, която въпреки оскъдните си средства, го записва на уроци по пиано. Голямата страст на малкия Кайл е музиката, чрез нея той лекува болката си и един ден става популярен музикант.

Корин израства като единствена дъщеря в семейство с 10 момчета. Въпреки успехите си в училище, тя е принудена да го напусне, за да помага вкъщи. Родителите й мечтаят Корин да срещне заможен мъж, който да я измъкне от бедността. Бленуваният кандидат се появява, когато девойката е едва на 17. Джак е изключително попадение – богат и много влюбен в дъщеря им. Болезнената му ревност обаче превръща живота й в ад. Корин не може да разчита на никого за помощ, дори на собственото си семейство.

Случаен инцидент преплита съдбите на тези две изстрадали същества – Кайл и Корин.  Така започва една нежна и много трогателна, изящно написана любовна история, изпълнена със съчувствие и надежда.

Коментари за книгата

1. Admin

публикувано на: 2016-01-12 09:31:43Оформлението на всяка отделна книга и цялостното оформление на поредиците са част от издателската и маркетинговата стратегия на ЕРА. Книгите не са свързани помежду си.


2. Петриела Бачева

публикувано на: 2016-01-11 22:59:11Случайно ли е съвпадението на корицата с тази на романа "Entre mes mains le bohneur se faufile" на Анес Мартен-Люган?


3. Администратор

публикувано на: 2014-12-17 09:16:32Здравейте! Радваме се, че книгата толкова е харесала на читателите ни. Към този момент не възнамеряваме да я издаваме в електронен формат. Ако това се промени ще обявим информацията на сайта и на фейсбук страницата ни.


4. Дида

публикувано на: 2014-12-12 10:38:38Здравейте! Планирате ли издаването на книгата в електронен формат?


5. Криста

публикувано на: 2014-08-24 23:15:15Вкусове много, предпочитания - също. Но аз съм на мнението на многомилионна Франция. Три дни не откъснах поглед от тази книга, преживях всяка секунда от нея. История, поднесена с голяма доза реализъм и не по - малко романтизъм. Горещо я препоръчвам!


Споделете вашето мнение за книгата:

Име*:
E-mail адрес:
Коментар*:
Въпрос за защита: Колко дни има в две седмици?*:
Въведете цифрите : Изпрати Изчисти

Още заглавия от Анжелик Барбера, издадени от ЕРА :

Бертран и Лола - Анжелик Барбера (Изчерпан тираж)
От автора на „Когато съдбите се преплитат”Разтърсваща, страстна, несломима, незабравима ...
Цена: 16.00 12.80 лв. (-20%)
 

Подобни книги, издадени от ЕРА :

Щастливите хора четат и пият кафе - Анес Мартен-Люган (Очаквайте нов тираж)
В тежка катастрофа Диан губи любимите си хора. От този момент животът й сякаш спира. Тя е наясно, че изгради ли го отново, ще отвори път на любовта.
Цена: 12.00 9.60 лв. (-20%)
 

Пoръчай книги

Издателство ЕРА е носител на отличията 'Златна книга' и 'Златен печат'

По-близо до издателство ЕРА


Нека станем приятели във
Нека станем приятели във Facebook
Mодерна европейска проза