Престъпен ум - Крис Картър (Изчерпан тираж)

Бр. страници: 344
Корици: Меки
Корична цена: 15.00 лв.
Цена в сайта: 12.00 лв. (-20%)
Престъпен ум (Изчерпан тираж)

 Шофьор на джип губи управление върху автомобила си и се врязва в паркирана кола. Гледката, разкриваща се от багажника ѝ, е повече от ужасяваща...

 Арестуван за двойно убийство е най-близкият приятел на Робърт Хънтър от колежанските години Лусиан Фолтер. Лусиан заявява много убедително, че е само пионка в огромен лабиринт от лъжи и престъпления.

 Хънтър е ангажиран да проведе множество разпити със заподозрения. Колкото повече научава, толкова повече се заплита пъзелът. А броят на жертвите расте...

 Наяве излизат потресаващи тайни, които никой не би могъл да предвиди. Включително и истинската самоличност на толкова изкусен убиец, за когото дори ФБР не подозират, че съществува... до сега.

 Майсторът Крис Картър ни поднася нов, вълнуващ, динамичен трилър, с който доказва на читателите, че освен даровит писател, е и умел познавач на човешката психика и престъпна природа.

 

 

 

Коментари за книгата

1. Боряна

публикувано на: 2017-07-06 17:24:25Напрегнат и интересен трилър, пълен с обрати и динамика!


2. Издателство ЕРА

публикувано на: 2014-10-27 14:43:04Здравейте, Даяна! Да, книгата ни е налична - щом бутонът "Купи" е активен, значи няма да има проблем да се направи поръчка. Следвайте стъпките от менюто, при успешно финализиране на заявката ще получите писмо на електронната си поща. Поздрави, екипът на "Ера"


3. Даяна

публикувано на: 2014-10-24 21:03:14Здравейте! Много бих искала да се сдобия с книгата, но никъде не мога да я намеря. Силно се надявам, че ще успея да си я поръчам от вас, все още ли я имате в наличност?


4. Издателство ЕРА

публикувано на: 2014-09-16 13:37:24Здравейте, Роси, И ние Ви благодарим за високата оценка! Радваме се, че и тази книга на Крис Картър Ви е харесала! :) Поздави, Издателство "Ера"


5. Роси

публикувано на: 2014-09-16 13:02:24Добра книга,доста мрачна,но Крис Картър си струва всеки лев.Благодаря на издателството!


Споделете вашето мнение за книгата:

Име*:
E-mail адрес:
Коментар*:
Въпрос за защита: Колко дни има в две седмици?*:
Въведете цифрите : Изпрати Изчисти

Още заглавия от Крис Картър, издадени от ЕРА :

Един по един - Крис Картър
Ново изпитание за детектив Хънтър
Цена: 15.00 12.00 лв. (-20%)
Екзекуторът - Крис Картър (Очаквайте нов тираж)
След световния успех на „Хамелеонът се завръща” Крис Картър създава втория си напрегнат трилър, в който героите препускат из страниците с шеметна скорост като на кино. „Екзекуторът” е висока класа криминален роман, съчетаващ в едно динамиката на Конъли и гениалния престъпник на Дивър. Истинско предизвикателство за почитателите на жанра!
Цена: 14.00 11.20 лв. (-20%)
Отмъстителят - Крис Картър
Без грешки. Без следи. Безупречен. Неуловим. И Робърт Хънтър трябва да го спре
Цена: 15.00 12.00 лв. (-20%)
Скулптора - Крис Картър
От автора на Хамелеонът се завръща и Екзекуторът
Цена: 15.00 12.00 лв. (-20%)
Смъртоносно обаждане - Крис Картър
Той ще сбъдне най-зловещия ти кошмар
Цена: 16.00 12.80 лв. (-20%)
Хамелеонът се завръща - Крис Картър (Очаквайте нов тираж)
След появата си "Хамелеонът се завръща" веднага заема челните позиции в класациите във Великобритания, САЩ, Германия, Русия и Италия. Успехът на книгата се дължи на напрегнатото темпо на разказа и напълно неочакваната развръзка. Анонимно обаждане отвежда полицията до трупа на жена. Тилът й е белязан със странен символ – подписа на убиец, наричан Ангела на смъртта. Но това е невъзможно, защото преди две години известният престъпник е заловен и екзекутиран... Детектив Хънтър отново се впуска в кошмара с ясното съзнание, че този път няма право да греши. До края на 2010 г. очаквайте на български пазар новия роман на Крис Картър!
Цена: 14.00 11.20 лв. (-20%)
Хищникът - Крис Картър
От автора на Хамелеонът се завръща и Екзекуторът Тялото на неидентифицирана млада жена е открито ...
Цена: 14.00 11.20 лв. (-20%)
 

Подобни книги, издадени от ЕРА :

Мрак - Джилиан Флин
„Когато истината изплува, дори и най-заклетите привърженици на този жанр, ще онемеят“
Цена: 15.00 12.00 лв. (-20%)
 

Пoръчай книги

Издателство ЕРА е носител на отличията 'Златна книга' и 'Златен печат'

По-близо до издателство ЕРА


Нека станем приятели във
Нека станем приятели във Facebook
Mодерна европейска проза