Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Законът повелява
Законът повелява

Законът повелява

Автор: Денис Лихейн

Брой страници 412
Година на издаване 2-2012
Корици Меки
Формат 20x13
Категории Архив

Корична цена: 8.50 лв.

Цена в сайта: 6.80 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.
Продължават странстванията на частния детектив Патрик Кензи из престъпния свят и човешката душа. Заедно с Ейнджи – партньорката му в живота и работата, и Буба – неговият приятел със съмнително минало, Патрик неохотно поема криминален случай, обсебил бостънската общественост.
Поквареният квартал Дорчестър не е място за невинните и слабите, а за коравосърдечните и пропадналите. Тук е свърталището на неудачници с разбити семейства, мечти и сърца.
Изчезнало е четиригодишно дете, чиято майка не изглежда особено разтревожена. В затвора е убит наркопласьор, за който се предполага, че е свързан с отвличане на деца.Група ченгета са се обединили в името на справедливостта, но прилагат свои закони. И докато Патрик и Ейнджи безрезултатно редят парченцата от пъзела, разследването застрашава връзката им, разсъдъка и дори живота им.ДЕНИС ЛИХЕЙН, мрачният трубадур на Бостън, повежда читателя в лабиринт от дилеми, на които няма еднозначен отговор.
Денис Лихейн е автор на невероятния психологически трилър “Реката на тайните”. Филмът по тази негова книга донесе на режисьора Клинт Истууд поредното признание, а Шон Пен грабна “Оскар” за най-добър актьор.

Моля въведете кода за сигурност

Още книги от този автор

Нищо свято Денис Лихейн Нищо свято
Цена: 8.50 6.80
Изчерпан тираж
Сянка в дъжда Денис Лихейн Сянка в дъжда
Цена: 8.00 6.40
Изчерпан тираж

Подобни книги

Желана смърт Майкъл Корайт Желана смърт
Цена: 10.00 8.00
Изчерпан тираж
Един от 100 Джак Кърли Един от 100
Цена: 8.00 6.40
Изчерпан тираж