Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Ревенант, първа книга: Обречени на безсмъртие
Ревенант, първа книга: Обречени на безсмъртие

Ревенант, първа книга: Обречени на безсмъртие

Автор: Ейми Плъм

Брой страници 256
Година на издаване 7-2012
Корици Меки
Формат 20х13
Категории Литература за 12-19 годишни

Корична цена: 9.90 лв.

Цена в сайта: 7.92 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Единственият начин да оцелееш в свят на болка е да се отдадеш на любовта

След смъртта на родителите си Кейт пристига в Париж и се потапя в света на книгите, изкуството и самотата.

Тогава среща Венсан...

Съсипана от загубата на любимите си хора, Кейт не иска да допуска никого близо до себе си, но мистериозният французин успява да пропука леда около сърцето й само с един поглед. Тя се разкъсва между желанието да се отдаде на чувствата си и страха, че може отново да бъде наранена. А когато започва да го опознава, Кейт открива, че той съвсем не е обикновено момче.
Преди десетилетия Венсан губи живота си, за да спаси друг човек. След три дни се събужда като от сън и разбира, че е ревенант – „призован да се върне”. От тогава съдбата му е да жертва себе си отново и отново, за да спасява невинни хора от смъртта.
Ревенантите водят вековна война със злите нума, които съществуват благодарение на убийства и предателства. В най-романтичния град на света Кейт и Венсан повеждат битка, от чийто изход зависи не само животът им...
В трилогията „Ревенант” Ейми Плъм успява да избяга от „оковите” на жанра и да създаде нови, изключително оригинални паранормални герои. В „Обречени на безсмъртие” тя по уникален начин вплита екшън и романтика на фона на неповторимата атмосфера на Париж!

Зоя Дянкова, публикувано на: 2019-02-24 20:00:39

Здравейте, Много съм разочарована от Вашето издателство. Закупих си и двете книги от поредицата на Ейми Плъм, "Ревенант". Ако знаех, че ще се откажете от превода на последната книга, никога не бих си ги закупила. Страшно безотговорно отношение към читателите Ви. Не бих купила книга на Вашето издателство вече.

Моля въведете кода за сигурност

Още книги от този автор

Подобни книги