Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Google Plus Instagram Goodreads

5 нови книги за вашето незабравимо лято

  /     /   5 нови книги за вашето незабравимо лято
5 нови книги за вашето незабравимо лято

5 нови книги за вашето незабравимо лято

14.08.2019

В разгара на лятото сме заредени с прекрасно настроение и великолепни нови книги, разбира се! 

Подбрахме за вас пет разкошни нови заглавия, които непременно трябва да прочетете. Всеки един от романите в селекцията заслужава внимание и ще направи вашето лято още по-вълнуващо и приятно! 

Нещо вкусно

"Недопечена идея" – вдъхновяващата лична история на Оливия Потс

Оливия почти никога не готви. Тя е концентрирана върху правото и опитите да бъде зрял и отговорен човек. Но съдбата й нанася тежък удар. За да се възстанови, неочаквано дори за себе си, Оливия се впуска в страстно приключение, което напълно преобръща живота й. Тя заменя съдебната зала с кулинарната академия "Льо Кордон Бльо" и навлиза в ексцентричния свят на пекарството. За да разбере, че истинското призвание може и да не те открие от първия път. А любовта – да се появи в най-неподходящия момент и да откаже да си тръгне... Внимание! Книгата съдържа много вкусни рецепти!

Разгледайте книгата ТУК

Нещо доказано 

"Избягай, ако можеш" – Джефри Дивър е брилянтен и актуален, както винаги

Първият роман от една нова и вълнуваща поредица за следотърсача Колтър Шоу. Млада жена е изчезнала безследно в Силициевата долина. Семейството й наема Шоу, за да я издири. Разследването бързо го запраща в тъмните дебри на една жестока индустрия за милиарди долари. Когато друга жертва е отвлечена, уликите сочат към видеоигра със зловещо минало. Мисията на главния герой в нея е да оцелее, след като е изоставен в опасна среда с пет случайни предмета. Скоро Шоу научава, че освен да преследва, той трябва и да бяга, за да спаси собствения си живот. Дали убиецът пресъздава играта в реалния живот? И ще успее ли Колтър Шоу да го спре, преди поредното лице да изчезне...

Разгледайте книгата ТУК

Нещо мразовито

"Почти нормално семейство" – първокласен трилър от серията "Северно сияние"

Извършено е убийство на мъж със съмнителен бизнес. Обвинена е деветнайсетгодишната дъщеря на изключително уважавани в града свещеник и адвокатка. Авторът Матиас Едвардсон разгръща събитията през техните три гледни точки, улавя нюансите на неизбежното разминаване и поддържа напрежението до последната страница. Романът бързо се превръща в световен бестселър, а читателите и критиката са единодушни, че майсторството на шведския писател е впечатляващо. Уверете си и вие!

Разгледайте книгата ТУК

Нещо горещо

"Щастието е любимият ми цвят" – приказен остров, лазурно море, любов... 

Юли живее там, където другите прекарват ваканцията си. Напуснала добре платената си работа, тя заминава за Канарските острови, за да събере мислите си и да реши какво иска да прави с живота си. Среща Куин в момент, в който наистина има нужда от него. Той е нейната противоположност: разумен, целенасочен, здраво стъпил на земята, със силно развито чувство за отговорност. Когато Юли поема грижата за осиротяло и изплашено кученце, той е неизменно до нея, но отказва да разкрие какво го е довело на острова. Юли сякаш все повече се отдалечава от целта си и не желае да се влюбва, особено в най-сдържания мъж, който е срещала. И е време да реши дали да преследва щастието си сама или да опита да срути стените, които той е изградил.

Разгледайте книгата ТУК

Нещо мистериозно

Убийство на улица "Дюма" – провансалски мистерии с Антоан Верлак

Деканът на Богословския факултет е намерен мъртъв в кабинета си. По-рано същата вечер той е трябвало да посочи кой ще заеме неговото място с всички облаги, произтичащи от позицията, и кой ще получи изключително престижна стипендия. Списъкът с враговете на професора е внушителен. Антоан Верлак – чаровен и изтънчен съдия-следовател с усет към вкусната храна, доброто вино и красивите жени, поема разследването. С помощта на професора по право Марин Боне, Верлак преобръща Прованс, за да открие, че академичните среди далеч не са толкова спокойни, а под повърхността кипят гибелни копнежи.

Разгледайте книгата ТУК