Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Google Plus Instagram Goodreads
  /     /     /   Наказателен батальон
Наказателен батальон

Наказателен батальон

Автор: Александър Белов

Брой страници 450
Година на издаване 10-2012
Корици Меки
Формат 20x13
Категории Архив

Корична цена: 9.50 лв.

Цена в сайта: 7.60 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Наказателният батальон е “пушечното месо” на руската армия. Там действа една-единствена заповед “Нито крачка назад!”
Александър Белов, автор на нашумялата серия БРИГАДАТА, остава верен на себе си и в новия си роман НАКАЗАТЕЛЕН БАТАЛЬОН. Интересуват го фактите и само фактите, оценката и анализа оставя на нас.
Основавайки се на разсекретените архиви, Белов връща часовника на историята десетилетия назад, за да ни убеди, че събитията безмилостно се повтарят. С други действащи лица.
Преди повече от половин век обстановката в Русия е различна, но борбата за влияние – същата. Шантажът, доносите и парите са оръжието, което властниците използват срещу собствения си народ.
Един обикновен младеж, произхождащ от “неблагонадеждно” семейство, попада в наказателен батальон. Името му е Сергей Белов.
Съдбата бързо му дава жесток урок – в битката за оцеляване приятелството е опасен експеримент, а предателството – начин на живот.

НАКАЗАТЕЛЕН БАТАЛЬОН е безпощадно реалистичен разказ за изпитанията на обикновения човек, които сякаш генетично се предават от поколение на поколение, макар и с друг декор.

Моля въведете кода за сигурност