Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Google Plus Instagram Goodreads
  /     /     /   И да, и не
И да, и не

И да, и не

Автор: Кара Локуд

Брой страници 320
Година на издаване 6-2012
Корици Меки
Формат 20x13
Категории Дамска литература

Корична цена: 8.00 лв.

Цена в сайта: 6.40 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

На тегло съм около средното, тъмна коса и много бяла кожа. Ужасно е колко малко мога да почернея - смятам, че е обществено опасно да нося къси панталони, защото снежнобелите ми крака биха заслепили преминаващите мотоциклетисти. Имам големи кафяви очи и гъсти мигли, нос, който не се поддава на описание, и съвсем обикновена уста, която не е нито сексапилно нацупена, нито тънка или дебела.
Не съм вманиачена на тема ред, не съм от онези откачалки, които старателно гладят дори пижамите си и прекарват събота вечер на колене в банята, за да лъскат пода с четка за зъби. Какво съм очаквала? Съпруг, който спуска капака на тоалетната чиния? Който не си оставя мръсните чорапи навсякъде из стаята? В интерес на истината бившият ми съпруг си оставяше мръсното бельо в произволни ъгли на къщата, но не е това причината, поради която нещата не потръгнаха. Честно. И за протокола: раздялата ни беше по взаимно съгласие. Той вече не искаше да живее с мен, аз пък не понасях неговата суетност. Не че съжалявам – просто така и не възприех песимистичната идея, че за да е щастлив бракът, единият партньор непременно трябва да е прецакан.

Това са интимните откровения на сватбения агент Лорън Крендъл. Колкото и да е странно, въпреки краха в своя брак тя умело и търпеливо подрежда чуждото щастие. Дали ще внесе ред и в хаоса на собствения си живот?
И да, и не.

Моля въведете кода за сигурност

Подобни книги

Капан за мацки Памела Редмонд Капан за мацки
Цена: 8.00 6.40
Изчерпан тираж
Разбий ги, Емили Кари Герлак Разбий ги, Емили
Цена: 7.90 6.32
Изчерпан тираж
Годеник в гаранция Имоджен Паркър Годеник в гаранция
Цена: 7.90 6.32
Изчерпан тираж
Синдромът Хю Адел Паркс Синдромът Хю
Цена: 8.00 6.40
Изчерпан тираж