Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Google Plus Instagram Goodreads
  /     /     /   Годеник в гаранция
Годеник в гаранция

Годеник в гаранция

Автор: Имоджен Паркър

Брой страници 336
Година на издаване 6-2006
Корици Меки
Формат 20x13
Категории Дамска литература

Корична цена: 7.90 лв.

Цена в сайта: 6.32 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.
Щастлива ли съм?

Дали човек си задава такива въпроси, когато е попаднал в задръстване, пътува във влака или въобще където и да е?

Знам каква съм. Аз съм обикновена, средностатистическа жена и ако се наложи да направя тест от типа ”Колко преуспяла си”, в общи линии ще изкарам отговор Б. Със сигурност няма да попадна в А - хора с блестяща кариера, високи постижения и лека склонност към невроза.

Но аз определено не съм и В - мързелива повлекана, за която официална вечеря означава да си вземе готова храна от закусвалня, но чете малките реклами за липосукция на гърба на всяко списание.

Тази объркана изповед е на Линда – привлекателна брюнетка с прекрасна малка къща, работа, която обича, тревистозелен автомобил миникупър...
На пръв поглед всичко в живота й е подредено, но дните и нощите идват и си отиват, а тя прекарва по-голямата част от свободното си време пред телевизора или екрана на компютъра.
След изпратено по грешка (електронно) писмо на непознат човек Линда започва да си пише с интелигентен мъж, който изненадващо се оказва сродна душа. Скоро споделят своите мечти и болки и се сближават, но големият проблем е, че и двамата споделят най-интимните си тайни с човек, когото никога не са виждали. Освен това Линда се готви за сватба с Анди – годеникът, с когото е спокойна, но не й влюбена.
В стила на Катрин Елиът, англичанката Имоджен Паркър е нарисувала света на Модерната Жена в цялата му гама от смешно-тъжни житейски превратности. Романът е комична, но същевременно сериозна, остроумна и забавна гледна точка към ежедневието на модерните “мъжки момичета”. Преуспяващи в кариерата, но нещастни в личния живот, омъжени или разведени, с или без деца, те непрекъснато търсят щастието и любовта въпреки смазващите проблеми на динамичното ежедневие.

Моля въведете кода за сигурност

Подобни книги

Брачна тройка Катрин Елиът Брачна тройка
Цена: 9.50 7.60
Изчерпан тираж
Кофти тръпка Катрин Елиът Кофти тръпка
Цена: 8.50 6.80
Изчерпан тираж
Мъже под наем Катрин Елиът Мъже под наем
Цена: 11.99 9.59
Изчерпан тираж
Не съм такова момиче Катрин Елиът Не съм такова момиче
Цена: 8.50 6.80
Изчерпан тираж
Съпруга в оставка Катрин Елиът Съпруга в оставка
Цена: 8.50 6.80
Изчерпан тираж