Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Google Plus Instagram Goodreads
  /     /     /   9 рота (трета книга) - Не казвай сбогом
9 рота (трета книга) - Не казвай сбогом

9 рота (трета книга) - Не казвай сбогом

Автор: Юрий Коротков

Брой страници 320
Година на издаване 1-2012
Корици Меки
Формат 20x13
Категории Архив

Корична цена: 11.00 лв.

Цена в сайта: 8.80 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Какво се случва след филма:

Не казвай сбогом

Войната е затворена страница за Олег Лютаев, който планира да започне живота си отначало. Скоро най-близкият и същевременно най-чуждият на сърцето му човек става жертва на маниакален убиец. Казват, че когато зад гърба ти се затръшне врата, пред очите ти се открехва прозорец. Олег най-после се запознава с баща си и узнава чудовищната му тайна. Очевидно съдбата му е отпуснала кратка отсрочка, за да свърши някои важни цивилни дела.

Но няма време за губене – командирът на “черните щъркели” Омар подготвя мащабна операция за залавянето му и вербува един негов брат по оръжие, който знае всичките му номера. По петите на Олег са изпратени и специалните части на милицията с прокурорска заповед за арестуване... Попаднал под кръстосан огън, сега Лютия трябва да се научи да разпознава тънката граница между “съюзник” и “враг”. И без да произнася морални присъди, да намери сили да следва сърцето си.

Моля въведете кода за сигурност

Още книги от този автор

Подобни книги

Не всички се завръщат Сергей Зверев Не всички се завръщат
Цена: 12.90 10.32
Изчерпан тираж