Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Google Plus Instagram Goodreads
  /     /     /   Да си намериш майстора
Да си намериш майстора

Да си намериш майстора

Автор: Адел Паркс

Брой страници 402
Година на издаване 9-2003
Корици Меки
Формат 20x13
Категории Дамска литература

Корична цена: 8.00 лв.

Цена в сайта: 6.40 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Ураган от чувства, земетресение от неочаквани ситуации и океан от страст и любов ни връхлитат от страниците, изпъстрени със закачливо-сериозните слова на младата авторка Адел Паркс. Героинята на скандализиращия й роман „Да си намериш майстора Кас Пери е амбициозна, красива, преуспяла тв продуцентка. Държи на три неща: дрехите да са маркови, рейтингът да е висок и гаджетата да са… за еднократна употреба!
Позакъсалият канал TV6 стартира създаденото от Кас предаване за двойки, които планират в най-скоро време да застанат пред олтара.
Целта е предбрачно да се провери дали единият от двамата няма склонност да кръшка. Ако изпитвате и най-малко съмнение в бъдещия си партньор - телевизията е на линия! Тя ще спретне „случайна“ среща на подозираната половинка с бивше гадже, пък ако трепетите не са угаснали и се озовете в прегръдката (и в постелята) на старата любов - камерите са готови!
И в ефир се зареждат сълзи на разкаяние, треперещи длани и стиснати (та и разменени) юмруци. Шоуто е коментирано и оплювано. Аудиторията е скандализирана и заинтригувана. Рейтингът скача до небето, рекламодателите направо ще се избият.
Но ето че се намира един, който отказва да участва в предаването поради… морални съображения. Не му се нрави, видите ли, прокламираното от екрана разрушаване на ценности, като вярата в любовта и брака и прочие.
Решена да го убеди да застане пред обектива, Кас Пери се впуска в преследване на… мъжа на живота си.
Макар че попада в обсега на собствената си скрита камера, небезизвестната продуцентка със зъби и нокти си проправя път към хепиенда на тази съвременна електронномедийна приказка.

ЕРА, публикувано на: 2014-02-19 14:40:11

Здравейте, Нина! За нас е чест да получаваме отзиви за авторите ни. Радваме се, че сте намерили любим сред тях. За съжаление ще трябва да ви разочароваме, защото новият роман на Адел Паркс засега не влиза в идателския ни план. Все още не сме намерили време, което да му посветим, за да вземем решение. Когато имаме новини по въпроса, те ще бъдат публикувани на сайта ни. :) Поздрави и успех от екипа на ЕРА :)

Нина Драганова, публикувано на: 2014-02-19 14:23:37

Една от добрите автори и книги ,които съм чела, и също една от моите фаворитки. Тя има нова книга,която излезе напоследък и е една от много четените автори,поне в Англия. За съжаление , от новините във вашия сайт не става ясно ,дали предвиждате да издададете нейните нови неща. Или поне аз не мога да се ориентирам. Благодаря ви все пак за вниманието и личното отношение, с което следите мненията ни.

Моля въведете кода за сигурност

Още книги от този автор

Синдромът Хю Адел Паркс Синдромът Хю
Цена: 8.00 6.40
Изчерпан тираж
Чуждото е по-сладко Адел Паркс Чуждото е по-сладко
Цена: 9.00 7.20
Изчерпан тираж

Подобни книги

Годеник в гаранция Имоджен Паркър Годеник в гаранция
Цена: 7.90 6.32
Изчерпан тираж
И да, и не Кара Локуд И да, и не
Цена: 8.00 6.40
Изчерпан тираж
Разбий ги, Емили Кари Герлак Разбий ги, Емили
Цена: 7.90 6.32
Изчерпан тираж