Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Google Plus Instagram Goodreads
  /     /     /   Продавач на мечти. Призванието
Продавач на мечти. Призванието

Продавач на мечти. Призванието

Автор: Аугусто Кури

Брой страници 240
Година на издаване 6-2011
Корици Меки
Формат
Категории Съвременна световна проза

Корична цена: 12.00 лв.

Цена в сайта: 9.60 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

С мъдростта на „Алхимикът”
Вдъхновяваща като „Проницателят”

Вълнуваща приказка за мистериозен мъж, който ни убеждава да търсим най-важното: щастието, стаено дълбоко в душите ни!

Отчаян човек заплашва да скочи от покрива на висока сграда. Един странник го спасява от смъртта. Никой не знае откъде се появява загадъчният непознат, неговото име или житейска история. Той притежава необикновена дързост и крие много тайни. Нищо не контролира думите и действията му освен собственото му съзнание.
Той е продавач на мечти...
Мисията му е да убеди хората да обичат живота и да ги освободи от робството на рутината. Необикновените му идеи привличат последователи и го поставят в центъра на медийното внимание. Дали той е мъдрец или луд?
„Продавач на мечти” ще ви накара да плачете и да се смеете, но най-важното е, че ще ви представи нов вълнуващ поглед върху живота.
С мъдростта на посланието си тази история ни помага да преодолеем ограниченията на предразсъдъците и да ценим тези, които обичаме. Романът ни насърчава да не се боим, а да се изправим пред страховете си и да преследваме мечтите си!

Аугусто Кури е психиатър, писател, психотерапевт и учен. Книгите му са публикувани в над 50 страни, а само в Бразилия са продадени над 15 млн. копия от тях.

Петя, публикувано на: 2016-03-26 18:39:56

Книгата е сърахотна! Искам да я купя за подарък, но вече няколко месеца е със статус "изчерпан тираж". Кога се очаква отново да бъде налична?

Моля въведете кода за сигурност

Още книги от този автор