Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Google Plus Instagram Goodreads
  /     /     /   Бригадата ІІ Предан враг
Бригадата ІІ Предан враг

Бригадата ІІ Предан враг

Автор: Александър Белов

Брой страници 470
Година на издаване 4-2012
Корици Меки
Формат 20x13
Категории Криминална литература

Корична цена: 9.90 лв.

Цена в сайта: 7.92 лв.

Наличност: ДА

Купи сега

20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Никой не се ражда бандит! Основана на реални факти, БРИГАДАТА е история за живота на четирима младежи, израснали в един квартал.
Руската стратегическа игра “Заграбвай и владей” е в разгара си, същевременно се разраства и криминалната империя на Александър Белов. Оказва се, обаче, че огромните пари те лишават от свобода на избора и пораждат завист, предателства и омраза. А Белия се е устремил да легализира бизнеса си, да се спаси от “чадъра” на ФСБ и да се прости с престъпното си минало.
Но човек предполага, а Съдбата разполага.
Преданият враг нанася неочакван удар – отиват си близки хора, разпад грози Бригадата. След люта предизборна битка Саша Белов става депутат в Думата и да отвърне на удара с удар е равносилно на политическо самоубийство.
А душата му жадува за мъст ...
Авторът на “Бригадата” е пълна загадка. Никой не знае как изглежда и кой се крие зад псевдонима Александър Белов. Според оскъдната информация, той е публична личност в Русия, бил е пряк участник в събитията, описани в книгата, и е прототип на главния герой.

 

 

 

Моля въведете кода за сигурност