Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Google Plus Instagram Goodreads
  /     /     /   Нищо свято
Нищо свято

Нищо свято

Автор: Денис Лихейн

Брой страници 336
Година на издаване 10-2012
Корици Меки
Формат 20x13
Категории Архив

Корична цена: 8.50 лв.

Цена в сайта: 6.80 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.
Умиращ милиардер наема частните детективи Патрик Кензи и Анджела Дженаро да открият дъщеря му. Красивата Дезире, покрусена от внезапната смърт на майка си и от рака, който убива баща й, е в неизвестност от три седмици. Изчезнал е и първият детектив, поел издирването й – учителят на Патрик в детективския занаят Джей Бекър.
Двамата партньори се впускат в разследване от Бостън до Флорида и обратно, но затъват в блато от корупция и полуистини. Израснали в престъпния бостънски квартал Дорчестър, Патрик и Анджела са се сблъсквали с човешката низост... и са оцелели. Но този случай ги отвежда на чужда територия, където няма нищо свято, а да се довериш някому е равносилно на самоубийство. Всяка следваща стъпка може да се окаже последната в живота им.

Денис Лихейн е автор на “Сянка в дъжда”, “Законът повелява” и “Реката на тайните”. Неговият искрен и емоционален глас обогатява съвременния криминален роман и го поставя на най-престижното място – сред учителите в жанра.

Издателство ЕРА, публикувано на: 2020-08-17 15:33:07

Здравейте, Андреа. Засега нямаме плановете за издаване на "Реката на тайните", колкото до "Боен клуб" - очаква се преиздаване, но няма да е през текущата година. Поздрави!

Андреа Тонева, публикувано на: 2020-08-16 10:57:12

Здравейте, Издателство Ера! Искам да Ви попитам няма ли да издадете "Реката на тайните" на Денис Лихейн и кога ще излезе новият тираж на "Боен клуб"?

Моля въведете кода за сигурност

Още книги от този автор

Законът повелява Денис Лихейн Законът повелява
Цена: 8.50 6.80
Изчерпан тираж
Сянка в дъжда Денис Лихейн Сянка в дъжда
Цена: 8.00 6.40
Изчерпан тираж

Подобни книги

Желана смърт Майкъл Корайт Желана смърт
Цена: 10.00 8.00
Изчерпан тираж
Един от 100 Джак Кърли Един от 100
Цена: 8.00 6.40
Изчерпан тираж