Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Google Plus Instagram Goodreads
  /     /     /   Един от 100
Един от 100

Един от 100

Автор: Джак Кърли

Брой страници 340
Година на издаване 6-2012
Корици Меки
Формат 20x13
Категории Архив

Корична цена: 8.00 лв.

Цена в сайта: 6.40 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

“ЕДИН от 100” бележи появата на рядко талантливия Джак Кърли, когото критиците поставят в съзвездието на Денис Лихейн, Патриша Корнуел и Майкъл Конъли. Всички търсят истината на светло, дори когато следите към нея отвеждат в мрака. Всички освен един - детектив Райдър.
Той обаче не е традиционният герой, “доброто момче”, което мъдро намира път към убиеца и накрая го вкарва зад решетките. Карсън Райдър е странен мъж с неизвестно минало и сменено име. Той рядко говори за себе си, при особени обстоятелства е станал полицай и изненадващо, още с първия си случай, става легенда в полицията.
Един убиец сякаш е възкръснал от мъртвите. На неговата изобретателност съперничи само въображението на Райдър. В това бясно надиграване Карсън е обсебен от мрачните тайни на предишното си “аз” и търси път към сърцето на обаятелната Ейва - доктор в местната морга - която освен към него е пристрастена и към чашката.
Скоро детективът разбира, че за да залови убиеца, не само трябва да се пребори със своето минало, но и да пожертва бъдещето си.

Моля въведете кода за сигурност

Още книги от този автор

Колекционери на смърт Джак Кърли Колекционери на смърт
Цена: 8.90 7.12
Изчерпан тираж

Подобни книги

Законът повелява Денис Лихейн Законът повелява
Цена: 8.50 6.80
Изчерпан тираж
Нищо свято Денис Лихейн Нищо свято
Цена: 8.50 6.80
Изчерпан тираж
Сянка в дъжда Денис Лихейн Сянка в дъжда
Цена: 8.00 6.40
Изчерпан тираж