Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Google Plus Instagram Goodreads
  /     /     /   Написано с кръв
Написано с кръв

Написано с кръв

Автор: Крис Картър

Брой страници 392
Година на издаване 8-2020
Корици Меки
Формат 13Х20
Категории Трилър

Корична цена: 17.00 лв.

Цена в сайта: 13.60 лв.

Наличност: ДА

Купи сега

20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Един сериен убиец няма да се спре пред нищо...

Това не е обикновена книга... Прочетете я на своя отговорност.

 

Убиецът

Неговото най-ценно притежание е откраднато. Той трябва да си го върне на всяка цена!

Момичето

Анджела Ууд просто искаше да даде урок на невъзпитания мъж. Тази чанта на пръв поглед беше като всички останали. Но когато я отвори, започна най-страшният кошмар в живота ѝ.

Детективът

Мистериозен дневник се появява на бюрото на Робърт Хънтър. Скоро става ясно, че жесток сериен убиец е на свобода. И ако Хънтър не успее да го залови навреме, много хора ще умрат.

Авторът

Крис Картър отново майсторски съчетава в едно динамика и сюжет, изпълнен с неочаквани обрати, доказвайки, че освен даровит писател, е и умел познавач на човешката психика и престъпна природа. Той е автор на редица бестселъри, покорили почитателите на трилър жанра по целия свят.

Маргарита, публикувано на: 2020-08-23 10:39:47

Страхотен автор, невероятно действие, чете се на един дъх! Но! Редакторът не познава граматиката на българския език и удоволствието от четенето се препъва в редица грешки. Редно е да се запознае с публикуваните правила в Официален правописен речник на българския език (2012), и да осъвремени познанията си, след като се смята за професионалист. Пример: слава Богу; Авеню; лешниково-зелени; трийсетина годишен; пряка-авторова реч и т.н.

Моля въведете кода за сигурност

Още книги от този автор

Подобни книги