Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Google Plus Instagram Goodreads
  /     /     /   Капан за мацки
Капан за мацки

Капан за мацки

Автор: Памела Редмонд

Брой страници 296
Година на издаване 1-2005
Корици Меки
Формат 20x13
Категории Дамска литература

Корична цена: 8.00 лв.

Цена в сайта: 6.40 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Навремето бях супермацка - въздъхна Дирдри. - Преди десет години и преди да кача десет килограма.
- Винаги съм мечтала да бъда супермацка - промърмори Ан. Кльощава и невзрачна, с късо подстригана светлокестенява коса, Ан изглеждаше безполова в строгия бизнескостюм.
- На мен ми беше писнало - отбеляза Джулиет, която още спадаше към свръхготините мацки.
- А пък аз съм още маце-трепач - заяви Лaйза, усмихна се на младия сервитьор и му помаха с пръст, при което той се втурна да запише поръчката й.
Четирите “готини мамчета” имат различни идеи по отношение на това как да останеш маце-трепач, но всяка е попаднала в своя капан. Дирдри смята, че е жертвала певческата си кариера в името на стабилен, но скучен брак. Джулиет е разменила красотата си срещу богатството на своя съпруг. Ан, която прикрива сексуалността си под строги безнескостюми, е в капана на любовта си към своя мъж - филмов режисьор. А Лайза - силна и енергична жена, която още изглежда като супермацка, се оказва впримчена в представата си, че животът може и трябва да бъде съвършен. Дирдри, Джулиет, Ан и Лайза са осъществили мечтата - пищна сватба, голяма къща в нюйркско предградие, съвършено семейство. Какво повече може да желае жената? Много, макар че нито една не дръзва да го признае... поне на глас. Промяната започва с Дирдри. Планът й да възкреси мечтите си и да ги превърне в реалност въздейства като камък, хвърлен в езеро. Оказва се, че нито една от мамчетата не е щастлива, както изглежда на пръв поглед. В усилията си да се изтръгнат от капана на ежедневието всяка ще плати определена цена.

Моля въведете кода за сигурност

Подобни книги

И да, и не Кара Локуд И да, и не
Цена: 8.00 6.40
Изчерпан тираж
Разбий ги, Емили Кари Герлак Разбий ги, Емили
Цена: 7.90 6.32
Изчерпан тираж
Годеник в гаранция Имоджен Паркър Годеник в гаранция
Цена: 7.90 6.32
Изчерпан тираж
Чуждото е по-сладко Адел Паркс Чуждото е по-сладко
Цена: 9.00 7.20
Изчерпан тираж