Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Google Plus Instagram Goodreads
  /     /     /   Реквием за едно ченге
Реквием за едно ченге

Реквием за едно ченге

Автор: Робърт Крейс

Брой страници 280
Година на издаване 10-2012
Корици Меки
Формат 20x13
Категории Архив

Корична цена: 8.00 лв.

Цена в сайта: 6.40 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

В “Реквием за едно ченге” Крейс улавя духа на модерния Лос Анджелес, така както Чандлър пресъздава атмосферата на града през 40-те. Градът на ангелите е обещаващ, многоцветен, прелъстителен и същевременно обричащ на самота. Самотници са и хората на закона, за които Лос Анджелес не е уютно кътче, а територия, която трябва да защитят.
Поредица хладнокръвни убийства без видима връзка помежду им разследва отдел “Тежки престъпления” на лосанджелеското полицейско управление. Двама частни детективи, Джо Пайк и Елвис Коул, наблюдават разследването по желание на бащата на една от жертвите – Карън Гарсия, бивша приятелка на Пайк.
Нещо в миналото на уволнения полицай Джо го свързва с престъпленията. Един по един изплуват факти от живота му, безрадостното детство, годините в Морската пехота, краткосрочната му кариера в отдел “Убийства”.
Събитията вземат неочакван обрат - заподозрян и арестуван е самият Пайк…
Обвиняван от колегите си, че преди дванайсет години е убил партньора си Ейбъл Возняк, самотникът Пайк е идеалната изкупителна жертва. Детектив Кранц няма да пропусне да си отмъсти за отдавна нанесената обида.
Жажда за отмъщение диктува действията и на друг участник в играта, който години наред чака своя час.
Елвис Коул е принуден сам да продължи гонитбата, като съмнението за невинността на съдружника му не го оставя на мира.
“Реквием за едно ченге” е модерен, динамично написан трилър с пестелив образен език и остава в съзнанието дълго, след като бъде прочетен.

Моля въведете кода за сигурност

Още книги от този автор

Ченгето се завръща Робърт Крейс Ченгето се завръща
Цена: 8.99 7.19
Изчерпан тираж