Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Всички опасни неща
Всички опасни неща

Всички опасни неща

Автор: Стейси Уилингам

Брой страници 296
Година на издаване 5-2023
Корици Меки
Формат 13/20
Категории Трилър

Корична цена: 17.99 лв.

Цена в сайта: 14.39 лв.

Наличност: ДА

Купи сега

20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Най-добрият начин да контролираш някого, е да посееш идея в ума му и да го накараш да повярва, че е негова.

През изминалата година Изабел Дрейк неуморно търси сина си. Готова е на всичко, за да получи дори и малко информация. В отчаянието си решава да участва в популярен подкаст, чрез който да продължи да напомня на хората, че все още търси, че не се е отказала.

Мейсън изчезва от дома им през нощта, докато двамата със съпруга ѝ спят в съседната стая. Без взлом, без звук, без следа. Полицията бързо се отказва, съпругът ѝ поставя ново начало в живота си и изглежда, че Изабел е единствената, която не може да продължи напред. Тя почти не спи, преглежда стотици форуми с надеждата да намери изгубен свидетел, изстинала следа или дори идея накъде да се насочи.

По време на подкаста обаче изплуват спомени от миналото на Изабел, които дават съвсем нова перспектива на нейното търсене. Тя започва да поставя под съмнение спомените си от онази нощ, да открива неподозирани връзки и разбира, че не може да има доверие на никого… дори на себе си.

След абсолютния фурор, който предизвиква дебютният ѝ роман „Проблясък в мрака“, Стейси Уилингам отново впечатлява с изящен стил, заплетен сюжет и завладяваща атмосфера. „Всички опасни неща“ е отличен като „Избор на редактора“ в Амазон и бързо покорява класациите.

 

Моля въведете кода за сигурност

Още книги от този автор

Проблясък в мрака Стейси Уилингам Проблясък в мрака
Цена: 17.99 14.39
Изчерпан тираж