Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
Другата

Другата

Автор: Йомер Йозгюнер

Брой страници 264
Година на издаване 9-2012
Корици Меки
Формат
Категории Съвременна световна проза

Корична цена: 12.00 лв.

Цена в сайта: 9.60 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Йомер Йозгюнер разкрива тайния свят на мъжете!
Дали е такъв, за какъвто го мислим?

Интелигентен и образован, 40-годишният Явуз Ерден е успял съвременен мъж. Работи в престижна продуцентска фирма, има луксозна кола, модерен апартамент и хармоничен брак. Но подреденият му живот се срутва като пясъчна кула, когато се появява красивата актриса Айлин Дуру. Увлечението по нея провокира Явуз да се усъмни в собствените си принципи. Разкъсван между стереотипите, насадени от миналото и изкушенията на настоящето, той се оказва в капана на два свята. Единият – в който е израснал и другият – към който се стреми. За да направи своя избор, Явуз преосмисля ценностите и мечтите си.

„Другата” е изповедта на един мъж за емоционалните дилеми и за последствията от разпадането на традициите. Болезнено откровение за решенията, които взимаме и тези, от които се страхуваме.

Йомер Йозгюнер е сред най-обещаващите имена в съвременната турска литература! Той е завършил социология, а в момента работи като телевизионен журналист.

Моля въведете кода за сигурност

Подобни книги

Твоето име е жена Стефан Кисьов Твоето име е жена
Цена: 8.00 6.40
Изчерпан тираж