Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Записки от затвора
Записки от затвора

Записки от затвора

Автор: Александър Белов

Брой страници 656
Година на издаване 1-2012
Корици Меки
Формат 20x13
Категории Архив

Корична цена: 12.90 лв.

Цена в сайта: 10.32 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.    Казват, че в затвора си на дъното. Но рано или късно истината винаги изплува на повърхността.
    Няколко години младият Володя Никаноров събира информация за престъпници, неразрешени криминални случаи и други истории от живота в днешна Русия. Един злощастен ден обаче, натопен от “приятели”, Володя попада зад решетките. Там капризната съдба му дава шанс да почерпи историите направо от източника. Погледната под друг ъгъл, картината на подземния свят е съвършено различна – със свои закони, герои и “делови” отношения, каквито младежът си е въобразявал, че познава. Скоро той разбира, че Русия е огромен аквариум с мътна вода, в който неудобните дребни риби са в затвора, а големите престъпници - на свобода.

    Александър Белов – авторът-енигма, отдавна е познат на българските читатели с руската гангстерска сага “Бригадата”. След феноменалния успех на “Бригадата” Белов се завръща с романа “Записки от затвора”. И тук руснакът остава верен на стила си – начинът му на писане е като картечен откос, диалозите са като куршуми, а от някои думи боли.

Моля въведете кода за сигурност