Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Как да си отгледаш викинг
Как да си отгледаш викинг

Как да си отгледаш викинг

Автор: Хелън Ръсел

Брой страници 336
Година на издаване 4-2024
Корици Меки
Формат 13/20
Категории Пътуване. Развлечение

Корична цена: 19.99 лв.

Цена в сайта: 16.99 лв.

Наличност: ДА

Купи сега

15% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Как най-добре можете да разберете една нация?
По това как възпитава децата си!

       Скандинавските деца са различни. Хранят се и учат по различен начин. Тичат, скачат и се катерят сред природата с часове на ден, дори когато времето е ужасно и е тъмно от октомври до март. А накрая малките датчани се превръщат в най-щастливите възрастни на планетата. Време е да разберем каква е тайната!

       Ръсел се завръща с неподражаемото си чувство за хумор, за да ни запознае още по-отблизо с Дания, като набляга на родителските методи там и в останалите северни страни, социалната политика, училищната структура и изненадващите обичаи, които водят до едни щастливи и добре възпитани възрастни. Успяваме да надникнем в един изумително отличаващ се свят, където бебетата спят отвън в количките си на -20°C, а децата в предучилищна възраст размахват брадви.

       Разказът ѝ ни зарежда с оптимизъм и ни кара да осъзнаем, че всички ние можем да приложим частица викингска нагласа в живота си и да го подобрим.

Журналистката Хелън Ръсел живее от години в Дания със съпруга и трите си деца. У нас е позната с бестселърите си „Така го правят датчаните“ и „Атлас на щастието“.

Моля въведете кода за сигурност