Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Коледа под боровинковия залез
Коледа под боровинковия залез

Коледа под боровинковия залез

Автор: Холи Мартин

Брой страници 280
Година на издаване 11-2020
Корици Меки
Формат 13Х20
Категории Романтика. Драма

Корична цена: 15.99 лв.

Цена в сайта: 12.79 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

От авторката на „Целувката, която спря дъжда“ Холи Мартин

 Великолепна романтична приказка в зимната атмосфера на най-северния шотландски остров

Прочетете ОТКЪС от книгата >> ТУК

Пайпър Честърфийлд има работа, за която всеки мечтае. Тя обикаля света и пише отзиви за най-добрите хотели. Свикнала да е винаги сама, Пайпър знае, че най-добрият начин да защитиш сърцето си е да не го отваряш за никого. 

Следващата цел на Пайпър е новооткрит хотел на малък северен остров. Сякаш попаднала в зимна приказка, тя е очарована от коледния дух и празничната атмосфера. Докато не среща Гейб – мъжът, разбил сърцето й преди години.

Гейб е развълнуван от сбъдването на мечтата си – собствен хотел на острова, който значи толкова много за него. Докато всички се тревожат кой ли е мистериозният критик, който ще отседне в хотела, Гейб неочаквано се изправя пред жената, разбила сърцето му преди години.

 Събрани на един магичен остров, Гейб и Пайпър ще се изправят пред миналото си и пред грешките, които и двамата са допуснали. Но може ли вълшебството на Коледа да излекува старите рани?

 Холи Мартин е автор на романтични книги и печели множество литературни награди. Тя живее в малка бяла вила с изглед към морето и се е отдала изцяло на писането на любовни истории.

Издателство ЕРА, публикувано на: 2021-01-29 10:07:15

Здравейте, в близките месеци не предвиждаме нов тираж, но книгата все още може да бъде открита в книжарската мрежа в страната. Благодарим Ви!

Севдалина, публикувано на: 2021-01-07 12:07:20

Здравейте, Ще се преиздава ли книгата отново? И ако да кога евентуално ще е?

Издателство ЕРА, публикувано на: 2020-12-17 13:52:30

Благодарим, Елена! - наистина изключителна коледна книга! Можете да очаквате нови заглавия от авторката в бъдеще! Следете ни за повече информация. Весели празници!

Елена Иванова, публикувано на: 2020-12-13 20:58:36

Прекрасна, празнична, вълшебна история! Създава коледен дух и настроение! Благодаря на издателството, надявам се следващата Коледа да издадете и втората книга от поредицата, ще ни зарадвате за празниците????

Издателство ЕРА, публикувано на: 2020-12-08 13:04:18

Благодарим Ви за топлите думи, Ели! - точно толкова магични и сгряващи, колкото е и самата книга!

Ели, публикувано на: 2020-11-19 08:37:27

Книгата е много нежна и сюжетната линия е доста добре развита. Загадките около главните герои се разплитат бързо и се преминава плавно към следващата част от сюжета. Набляга се върху проблема с осиновявнията, самотата, приятелството и първата любов. Какво можем да намерим, ако се върнем там откъдето сме тръгнали? Можем ли да разпалим отново чувствата и да направим стъпка напред като открехнем малка част от сърцето си, за да се доверим? Това е прелестен роман, който няма да искате да затворите. Допълнен е с щипка приказност на заснеженото райско кътче, мястото където се развива действието. Това е роман, който се чете бързо и естрахотно допълнение към атмосферата на предстоящите коледно- новогодишни празници

Моля въведете кода за сигурност