Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Любовта и Луи XIV
Любовта и Луи XIV

Любовта и Луи XIV

Автор: Антония Фрейзър

Брой страници 400
Година на издаване 5-2012
Корици Меки
Формат 21x14
Категории Архив

Корична цена: 14.00 лв.

Цена в сайта: 11.20 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.
Самопровъзгласилият се за Крал-слънце Луи XIV управлява най-славния и екстравагантен двор през седемнайсети век в Европа. Дневници и писма, за пръв път излезли на бял свят, са основата, на която Антония Фрейзър гради жива и динамична картина на френския двор в отминалата епоха от 1643 до 1715 година. Авторката надниква отвъд добре познатите факти за живота на Луи XIV и не само детайлно проследява отношенията между Краля-слънце и жените в неговия живот, но улавя и духа на епохата. Романтичните увлечения и чисто плътските наслади с различни благородни дами (характерен белег за темперамента на краля) са преплетени с политически интриги и религиозни проблеми.

В “Любовта и Луи XIV” Антония Фрейзър възкресява кипящия от живот Версай в пълния му блясък, динамично и исторически достоверно.

Антония Фрейзър е носител на редица награди, председател на Съюза на писателите във Великобритания и автор на редица романизирани биографии на известни исторически личности като Хенри VIII и Мария Антоанета. Способността й да съживява важни исторически фигури в своите книги е причина Асоциацията на историците да я награди с медал “Нортън Медикот”.

ЕРА, публикувано на: 2013-10-21 15:21:12

Здравейте, Илина! Благодарим ви за запитването и за интереса към това издание. За съжаление не предвиждаме нов тираж в близко бъдеще. Не разполагаме и с екземпляри, понеже книгата е на пазара от 2007 г. Съветваме ви да я потърсите в най-близката библиотека.:) Поздрави от екипа на ЕРА

Илина, публикувано на: 2013-10-19 18:03:56

Здравейте! Много бих искала да прочета книгата и искам да попитам дали е възможно да доставите нови бройки? Надявам се да получа отговор. Благодаря предварително! :)

Моля въведете кода за сигурност

Подобни книги

Сексът и кралете Елинор Херман Сексът и кралете
Цена: 14.00 11.20
Изчерпан тираж
Сексът и кралиците Елинор Херман Сексът и кралиците
Цена: 14.00 11.20
Изчерпан тираж
Под мраморното небе Джон Шорс Под мраморното небе
Цена: 9.50 7.60
Изчерпан тираж