Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Невидимата раница
Невидимата раница

Невидимата раница

Автор: Патрис Карст

Брой страници 32
Година на издаване 4-2024
Корици Меки
Формат 24/24
Категории Детска литература

Корична цена: 12.90 лв.

Цена в сайта: 10.96 лв.

Наличност: ДА

Купи сега

15% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Пръв помощник за самостоятелни деца

НЕВИДИМАТА РАНИЦА

Патрис Карст

Илюстрации: Джоан Лю Фрийтхоф

       Първият учебен ден на Мила! Тя е развълнувана, но и тревожна. Ами ако не може да намери класната си стая? Ами ако никой не я хареса? Ами ако е прекалено притеснена, за да говори?

       С помощта на съветите на по-големия си брат, тя осъзнава, че има всичко необходимо в своята Невидима раница: Невидим микрофон, за да се чуе гласът ѝ; Невидимо фенерче да ѝ помогне, ако се изгуби; Невидима мрежа да я хване, ако падне; и още много други вълшебни и полезни неща. Раницата ѝ побира всичко!

       Карст дава на читателите си „инструментите“, с които могат да преодолеят всяко препятствие, като ги учи винаги да разчитат на вътрешната си сила, да си сложат Невидимите криле... и да полетят!

Патрис Карст е умел разказвач на трогателни истории. Книгите ѝ докосват сърцата на милиони читатели по света и са преведени на 20 езика. Родена е в Лондон, но живее в САЩ. Сред най-популярните ѝ заглавия са „Невидимата нишка“ и „Невидимата каишка“.

Улесняващ читатели с дислексия шрифт!

 

Моля въведете кода за сигурност