Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Обирът на века
Обирът на века

Обирът на века

Автор: Зденек Червенка

Брой страници 384
Година на издаване 12-2006
Корици Меки
Формат 13Х20
Категории Съвременна световна проза

Корична цена: 9.50 лв.

Цена в сайта: 7.60 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

    Бестселър №1 в Чехия
    Романите на Зденек Червенка са наречени “романи на истината”.

    “Обирът на века” светкавично оглавява класациите за най-четени книги в Чехия и избутва оттам всякакви чуждоезични конкуренти. Книгата се превръща в явление в обществения живот, хора от всякакъв социален статус широко я коментират и цитират. Не закъсняват и гневни реакции на лица, разпознали себе си сред калейдоскопа герои на Зденек, несъгласни с начина, по който са представени.

    Бившият агент на ДС Виктор Кожнар – псевдоним на реално съществуващото лице Виктор Кожени - се завръща в родината си. С помощта на “съмишленици” от бившето Министерство на вътрешните работи, финансови афери и икономическите измами умелият младеж от руско-еврейски произход успява за по-малко от три години ограби цяла Чехия чрез приватизационните купони, да предаде партньорите си и да изчезне зад граница. Разследването на финансовите му машинации удря на камък, а източването на два милиарда долара от чешката приватизация е наречено “Обирът на века”.

Моля въведете кода за сигурност