Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Оръжието на тамплиерите
Оръжието на тамплиерите

Оръжието на тамплиерите

Автор: Реймънд Хури

Брой страници 328
Година на издаване 7-2012
Корици Меки
Формат
Категории Архив

Корична цена: 14.00 лв.

Цена в сайта: 11.20 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Дългоочакваното продължение на „Последният тамплиер”

В наши дни. От архивите на Ватикана е похитен Регистърът на тамплиерите. Ожесточената гонитба е прекратена от взрива на кола бомба.  На следващия ден италиански авиослужител е изхвърлен от борда на частен самолет. Няколко часа по-късно пламва патриаршеската библиотека в Истанбул.
325 г. Император Константин нарежда на Хозий да изгори древни текстове,  несъвместими с християнските догми, приети от Никейския събор. За пръв и последен път Хозий не изпълнява заповед на господаря си.
1203 г. Кръстоносците са пред стените на Константинопол. Тайната им мисия са ръкописите от Никея. Но група тамплиери ги изнасят от обсадения град, преди да попаднат в неподходящи ръце.
В наши дни. Археоложката Тес Чайкин е отвлечена и затворена в багажника на втора кола бомба. Шон Райли, агент от ФБР, пристига в Рим, за да я спаси, но е обвинен за съучастник в атентата. Въпреки това Държавният секретар на Ватикана се обръща към него, за да издири безценните документи. 
Култовият трилър „Последният тамплиер” донесе световна слава на неизвестния до тогава Реймънд Хури. Дългоочакваното му продължение „Оръжието на тамплиерите”, издадено вече в 50 страни, е орисано на същия успех.

Моля въведете кода за сигурност

Още книги от този автор

Дяволският еликсир Реймънд Хури Дяволският еликсир
Цена: 14.00 11.20
Изчерпан тираж
Последният тамплиер Реймънд Хури Последният тамплиер
Цена: 14.00 11.20
Изчерпан тираж

Подобни книги

Завещанието на Пилат Крис Кузнески Завещанието на Пилат
Цена: 10.00 8.00
Изчерпан тираж