Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Рейкявик
Рейкявик

Рейкявик

Автор: Рагнар Йонасон

Брой страници 272
Година на издаване 4-2023
Корици Меки
Формат 13/20
Категории Трилър

Корична цена: 18.99 лв.

Цена в сайта: 15.19 лв.

Наличност: ДА

Купи сега

20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Най-продаваният исландски криминален автор 

Рагнар ЙОНАСОН

Министър-председателят на Исландия 

Катрин ЯКОБСДОТИР

РЕЙКЯВИК

 Исландия се готви да отбележи 200-годишнината на Рейкявик! Годината е 1986 и предстоят редица важни местни и международни събития.

Неочаквано вниманието е привлечено от разследването на журналиста Валур Робертсон. Той е решен да разкрие най-обсъждания неразгадан случай в историята на Исландия – изчезването на Лара.

Видяна за последно през лятото на 1956 година на остров Видей, където работи като помощница на авторитетна двойка, от Лара няма и следа. Напуснала ли е острова наистина? Къде ли е отишла? Дали е жива още? Какво се е случило с Лара? 

Ако 30 години си прикривал истината от всички, на какво ли си готов, за да не бъде разкрита никога...

Романите на Рагнар Йонасон са публикувани в 33 държави и са продадени в над 2 милиона екземпляра. Той е адвокат, банкер, писател и университетски преподавател. Превел е 14 от произведенията на Агата Кристи на исландски език. Носител е на редица престижни литературни награди.

Катрин Якобсдотир е министър-председател на Исландия. Тя е завършила исландска литература и е била министър на образованието.

Моля въведете кода за сигурност