Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Щастливият ден е утре
Щастливият ден е утре

Щастливият ден е утре

Автор: Оксана Робски

Брой страници 336
Година на издаване 11-2012
Корици Меки
Формат 20x13
Категории Архив

Корична цена: 7.90 лв.

Цена в сайта: 6.32 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Болезнено откровен, скандален роман за нравите на елита

Първият съпруг е застрелян от наемен убиец, а другият – забягва с блондинка. Какво й остава на една жена тогава? За Оксана Робски, светска личност и бизнес дама, изборът е да пише откровено за „дискретния чар на руската буржоазия”.
След феноменалния успех на дебюта й „Шампанско и смърт” Оксана смело продължава своята изповед за нравите на елита в ЩАСТЛИВИЯТ ДЕН Е УТРЕ.
Там в луксозния квартал Рубльовка Оля има всичко – богат мъж, мерцедес, прислужници и високопоставени приятели. И много самота. За която всеки предлага различен лек -100 г водка, доза дрога или шепа бърза любов. Но според законите на съдбата охолният живот не е застрахован от беди. Оля преминава през истинския ад на човешкото страдание, за да възкръсне като феникс и да се стреми към щастието. То, обаче, не е бизнес оферта, а своебразно предложение, което действа за всички при равни условия.
ЩАСТЛИВИЯТ ДЕН Е УТРЕ не е пътеводител за престижните места на Рубльовка и Москва. Не е наръчник „Как се става богато момиче”. А телеграфно написан, болезнено скандален роман за това, че утрешният ден ще дойде, а заедно с него и щастието. При тези, които го искат. И които са готови за него.

Моля въведете кода за сигурност

Още книги от този автор

За любOFFта Оксана Робски За любOFFта
Цена: 8.99 7.19
Изчерпан тираж