Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Афера по никое време
Афера по никое време

Афера по никое време

Автор: Катрин Елиът

Брой страници 416
Година на издаване 10-2012
Корици Меки
Формат 20x13
Категории Дамска литература

Корична цена: 14.00 лв.

Цена в сайта: 11.20 лв.

Наличност: Не

Изчерпан тираж
20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

РОМАНИТЕ НА КАТРИН ЕЛИЪТ – БИБЛИЯ
НА СЪВРЕМЕННАТА ЖЕНА

Ако трябва да съм откровена, понякога ми се е случвало да си фантазирам, че Фил е умрял. Не че съм го мислила сериозно, винаги е било между другото и най-добронамерено... Както прави отегчена жена с две малки деца, омъжена прекалено дълго за човек, който за нищо на света не би могъл да се нарече забавен и добър. 

Но след като вманиачения по колоезденето съпруг на Попи Шилинг действително загива при нелеп инцидент, тя изпитва... облекчение. И осъзнава, че съвсем случайно съдбата я е освободила от оковите на един досаден брак без любов. Появата на неговата любовница, разкрива неподозирани тайни за личния живот на скучния Фил. Явно той не е бил точно такъв, за какъвто Попи го е мислила, а може би и тя не е жената, която е смятала, че е.

Решена да започне отначало, тя се хвърля през глава в поредица от авантюри. А сърцето й сякаш сочи в посока на единствения мъж, който не може да бъде неин.

Катрин Елиът е авторка на романите „Мъже под наем”, „Всички готини са женени”, „Брачна тройка”, „Стари вещи, нов живот”„Денят не си личи от сутринта”, спечелили сърцата на милиони читателки в целия свят.

ЕРА, публикувано на: 2014-02-17 09:37:05

Нина, здравейте! Бладорим ви за коментара.:) Искрено се радваме, че книгите на Катрин Елиът ви носят такова удоволствие. От наша страна имате съюзник, стараем се да издаваме на български език всичко ново от авторката.:) Поздрави и успешна седмица от екипа на ЕРА:)

Нина, публикувано на: 2014-02-14 16:33:15

Типично по Катрин Елиътски,невероятно чувство за хумор ,щури идеи и много лек и приятен стил на писане.Препрочитам си нейните книги с огромно удоволствие.И разбира се чакам с нетърпение нещо ново :)

Моля въведете кода за сигурност

Още книги от този автор

Брачна тройка Катрин Елиът Брачна тройка
Цена: 9.50 7.60
Изчерпан тираж
Кофти тръпка Катрин Елиът Кофти тръпка
Цена: 8.50 6.80
Изчерпан тираж
Мъже под наем Катрин Елиът Мъже под наем
Цена: 11.99 9.59
Изчерпан тираж
Не съм такова момиче Катрин Елиът Не съм такова момиче
Цена: 8.50 6.80
Изчерпан тираж
Стари вещи, нов живот Катрин Елиът Стари вещи, нов живот
Цена: 14.00 11.20
Изчерпан тираж
Съпруга в оставка Катрин Елиът Съпруга в оставка
Цена: 8.50 6.80
Изчерпан тираж

Подобни книги