Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /   Оксана Робски
Оксана Робски
Назад към автори

Оксана Робски

Оксана Робски е от звездните дами, които постоянно са пред погледа ти – на приеми, по телевизията, по билбордове, на кориците на списания.
Доскоро рускинята е била от свръхбогатите московчанки, които живеят на Рубльовка и прекарват времето си в пътуване, пазаруване и центрове за красота, докато мъжете им си устройват състезания със скъпите си коли пред стриптийз барове и нощни клубове.
Промяната в живота на Оксана настъпва, когато наемен убиец застрелва съпруга й. Вторият й мъж пък забягва с някаква русокоска.
Оксана не потъва в самосъжаление, а започва собствен бизнес. Основава “Никита” - първата в света охранителна фирма, в която бодигардовете са само жени. Ходът й се оказва толкова печеливш, че всякакви бизнесмени, политици и олигарси търсят фирмата й, за да се “обзаведат” с чаровните, но отлично обучени телохранителки. За около година вдовицата Робски става по-богата от покойния си съпруг.

Често е споделяла в интервюта и в телевизионни шоута колко се дразни, че в Русия всички говорят с омраза и завист за новобогаташите. Навярно затова решава да опише елита на Рубльовка. Разбира се, в началото среща подигравателни усмивки и презрителни изказвания от привържениците на литературната проза. Макар че те не одобряват начина й на писане, тя не се отказва и още с първата си книга им затваря устата - “Шампанско и смърт” става безспорен бестселър в Русия. Вторият й роман “Щастливият ден е утре” буквално се разграбва от книжарниците. Необяснимият й успех много напомня успеха на серията “Бригадата” на Александър Белов. В книгите си Оксана пише, както се боксира (любимият й спорт) - агресивно, откровено, истински. Когато разгърнеш “Щастливият ден е утре”, все едно четеш изповед, като че ли авторката води интимен разговор с теб за „дискретния чар на руската буржоазия”.

 

 

 

Всички книги на Оксана Робски

За любOFFта Оксана Робски За любOFFта
Цена: 8.99 7.19
Изчерпан тираж
Щастливият ден е утре Оксана Робски Щастливият ден е утре
Цена: 7.90 6.32
Изчерпан тираж