Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads
  /     /     /   Талисманът
Талисманът

Талисманът

Автор: Никълъс Спаркс

Брой страници 320
Година на издаване 8-2022
Корици Меки
Формат 13Х20
Категории Никълъс Спаркс

Корична цена: 17.99 лв.

Цена в сайта: 14.39 лв.

Наличност: ДА

Купи сега

20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

За силата на съдбата, която ни отвежда към истинската любов... 

Никълъс Спаркс

Талисманът

По време на мисия Логан Тиболт намира снимка на младо момиче, заровена в пустинните пясъци на Ирак. След като Тиболт оцелява в много опасни ситуации, негов приятел го убеждава, че тази фотография му носи късмет.

Мисията на Логан приключва и той се завръща у дома. Но красивата жена от снимката се появява дори в сънищата му и той решава да я открие.

Когато среща Елизабет, Логан е поразен от силното привличане, което изпитва към нея. След един провален брак младата жена сама отглежда сина си и преодолява драмите, сполетели семейството ѝ. Силна, но уязвима, Елизабет очарова Логан и пленява сърцето му. Изненадан от внезапно породилите се чувства, той решава да запази историята за талисмана в тайна. По ирония на съдбата точно тази тайна може да преобърне неговия късмет и да му отнеме обичта на мечтаната жена.

Хроникьорът на човешката душа Никълъс Спаркс е ненадминат в умението си да разказва необикновените истории на обикновените хора. „Талисманът” е незабравим роман за силата на съдбата, която ни отвежда към истинската любов. Неговата екранизация се появи в киносалоните през 2012 г.

Никълъс Спаркс е автор на „С дъх на канела”, „Виж ме”, „Никога не си сама” и „Желанието“.

ЕРА, публикувано на: 2018-01-05 12:41:13

Привет, Хрисимир. За съжаление, допечатката на „Талисманът“ не влизат в непосредствените ни издателски планове. Следете сайта ни за повече информация. Хубав ден, ЕРА

Хрисимир, публикувано на: 2017-12-28 20:03:57

Кога ще пускате новия тираж ?

Крис, публикувано на: 2014-06-01 19:18:40

Екранизацията ще я оставим настрана. Всъщност как може човек да си убива цялото удоволствие като гледа тези холивудски "блюда". Сега да поговорим за книгата. Ако трябва да бъда честен, може би този малко прекален драматизъм в края ми идва в повече. Но интересното е, че човек може да усети "душата" на автора в книга като тази, още повече на автор с жена и пет деца. Или по-скоро бих се изразил по следния начин : "Спаркс ако не разбира от любов, кой друг?"

Моля въведете кода за сигурност