Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads

Нова книга от Крис Картър – "Написано с кръв"

  /     /   Нова книга от Крис Картър – "Написано с кръв"
Нова книга от Крис Картър – "Написано с кръв"

Нова книга от Крис Картър – "Написано с кръв"

13.08.2020

Последната книга на един от най-очакваните от Вас автори е вече при нас и може да бъде поръчана!

Лятото поема нов обрат!

Любимият ни детектив, Робърт Хънтър, е поставен пред ново необикновено предизвикателство – жесток сериен убиец е на свобода, а мистерията около жертвите му се заплита и няма да Ви остави безразлични.

Завладяващата история поставя въпросите. Потапя ни в себе си, изкарвайки на преден план темите за постоянния избор и свободата, за силата на волята и обречеността, за причините и следствията. Заложници на съдбата ли са жертвите, или пък насилниците?

А отговорите, познати или не, близки или далечни – оставя за устремените към истината читатели.

Авторът, Крис Картър, не изневерява на стила си и отново майсторски съчетава в едно динамика и сюжет, изпълнен с неочаквани обрати, доказвайки, че освен даровит писател, е и умел познавач на човешката психика.

Той е един от любимите ни съвременни писатели в трилър жанра, а креативността и смелостта, отпечатани в написаното не оставят безразлични почитателите му по целия свят.

Крис Картър е създател на редица бестселъри, а в съзнанието на любителите на трилър жанра все още кънтят епизоди от книгите му.

Поръчай „Написано с кръв“ с 20% отстъпка от коричната цена – ТУК 

Други налични заглавия от същия автор са: Скулптора, Един по един, Престъпен ум, По следите на злото(към 08/2020).