Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Instagram Goodreads

Коледен онлайн панаир на книгата с издателство ЕРА от 7 до 15 декември!

  /     /   Коледен онлайн панаир на книгата с издателство ЕРА от 7 до 15 декември!
Коледен онлайн панаир на книгата с издателство ЕРА от 7 до 15 декември!

Коледен онлайн панаир на книгата с издателство ЕРА от 7 до 15 декември!

03.12.2020

Скъпи приятели на издателство ЕРА,

Коледният панаир на книгата е едно от любимите ни и чакани с трепетно вълнение и нетърпение събития през годината. Невъзможността за традиционното му физическо провеждане беше болезнено, но необходимо решение, продиктувано от социалната ни отговорност към вас и нашите колеги.

Но любовта ни към книгите, към неуловимия, но всепроникващ коледен дух и жаждата да се докоснем за пореден път до нашите читатели, се оказа по-силна от всички ограничения!

С огромна радост ви съобщаваме, че в периода от 7 до 15 декември ще проведем онлайн Коледен панаир на книгата в сайта на ЕРА!

Важно!

Това няма да бъде единствено възможност за пазаруване на любимите ви заглавия с атрактивни коледни намаления,
но и шанс за чат с нашия екип на живо!

Различни членове от семейството на ЕРА ще бъдат постоянно на линия (онлайн) между 09:00 и 20:00 ч. в периода на провеждане му!

С удоволствие ще отговорим на всичките ви въпроси, свързани с нашите книги и автори, ще приемем обратна връзка и препоръки, или просто ще очакваме да се запознаем с вас – нашите читатели, а вие с нас – хората, които стоят зад ЕРА.

Нека заедно се превърнем в коледна магия!

Очакваме ви!