Този сайт използва "бисквитки" (cookies) за своята ефективност. Продължавайки напред, Вие сe съгласявате с нашата Политика за защита на личните данни

Ера в социалните мрежи Facebook Twitter Google Plus Instagram Goodreads
  /     /     /   Творческо писане за мечтатели
Творческо писане за мечтатели

Творческо писане за мечтатели

Автор: Росела Калабро

Брой страници 264
Година на издаване 10-2018
Корици Меки
Формат 13Х20
Категории Дамска литература

Корична цена: 16.00 лв.

Цена в сайта: 12.80 лв.

Наличност: ДА

Купи сега

20% отстъпка от коричната цена 0 лв. доставка при поръчки над 35 лв.

Защото книгите са чудно красиви съкровищници на мечти –
за онзи, който ги пише, и за този, който ги чете

Всеки четвъртък в уютната "Кафе-книжарница на мечтите" собственичката Петра организира курс по творческо писане. Сгушено в сърцето на Милано, очарователното кафене със старинни дървени рафтове, затрупани с книги и аромат на горещ шоколад, е идеалното място да се отпуснеш в търсене на своята мечта между страниците на някоя книга.

Петима души - всеки със своята необикновена житейска история, постепенно се сближават. Техните лични истории се преплитат, докато се стремят към собствения си щастлив край.

Заедно с ексцентричния и обаятелен учител Дилън те се впускат във вълшебния свят на книгите, за да открият магията на литературата, вкуса на мечтите, но и да се изправят пред страховете и грешките си.

Росела Калабрò е италианска писателка и преподавателка по творческо писане. Тя има ненаситен апетит както за книги, така и за сладкиши. За себе си споделя, че владее котешки език и обича да пребоядисва дома си в различни цветове.

Моля въведете кода за сигурност